Megyei meccsajánló: vasárnap rendezik az összes mérkőzést!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II

Mivel szombat munkanap lesz, vasárnap a szokásosnál is több helyen lesz 2 játékvezető. Néhány meccs kezdési időpontját átvariálták.

Megye I. Felnőtt, 13. forduló

A Bicske az utóbbi időben több remek eredményt elérő Kislángot fogadja, Vukmiréknak így fel kell kötniük a gatyájukat. A Mór szabadnapos lesz, ezt kihasználva a Főnix előzhet, s feljöhet a második helyre, ehhez az alsóházi Baracs otthonában kell nyernie a fehérváriaknak.

2018. november 11. vasárnap 13:30
Bicske – Kisláng
Baracs – Főnix
Lajoskomárom – Sárbogárd
Gárdony – Martonvásár
Sárosd – Mezőfalva
Enying – Ercsi
Tordas – Ikarus-Maroshegy

 

Megye II. Észak Felnőtt, 13. forduló

Az éllovas Velence Kápolnásnyékre látogat, mely várhatóan egy parázs derbi lesz. A szomszédvárak rivalizációja már eleve garancia a jó meccsre, s az utóbbi időben nem csak a velenceiek, de a nyékiek is szorgosan gyűjtik a pontokat, így nem lefutott kérdés a három pont sorsa.

A Bodajk a Mór II. otthonában látogat, ahol Takácséknak kötelező nyernie. A harmadik helyezett Vál számára viszont nem tűnik sétagaloppnak az utóbbi időben sziporkázó Bakonycsernye elleni megmérettetés. A középmezőny legizgalmasabb összecsapásának a tabellán egymás mögött helyet foglaló Csór és a Mány ütközete ígérkezik.

2018. november 11. vasárnap 13:30
Pátka – Szár
Vál – Bakonycsernye
Kápolnásnyék – Velence
Pázmánd – Herceghalom
Mór II. – Bodajk
Csór – Mány
Puskás Akadémia FC III. – Pusztavám
Fehérvárcsurgó – Pákozd

Megye II. Dél Felnőtt, 13. forduló

A sárbogárdiak előre hozott meccsen 10:00-tól fogadják a dobogóra pályázó battyániakat. Fél kettőtör lép pályára az éllovas Vajta, mely hazai közönség előtt javíthat múlt heti botlását követően a Nagykarácsony ellen. A Perkátának Ráckeresztúron kell megdolgoznia a pontokért, ki tudja, a kétarcú keresztúriak milyen passzban lesznek éppen. A Szabadegyháza annak az Adonynak az otthonába látogat, melynek égetően nagy szüksége lenne a pontra, pontokra.

Az Aba-LMSK meccs arról dönt, melyik együttes tudja tartani a lépést az élmezőnnyel, az alsóházban pedig több olyan mérkőzés is lesz, mely a tabella hátsó régiójának szorossága miatt kis túlzással kiesési rangadónak aposztrofálható.

2018. november 11. vasárnap 10:00
Sárbogárd II. – Szabadbattyán

2018. november 11. vasárnap 13:30
Adony – Szabadegyháza
Besnyő-Iváncsa II. – Sárszentágota
Seregélyes – Előszállás
Ráckeresztúr – Perkáta
Vajta – Nagykarácsony
Pusztaszabolcs – Káloz
Aba Sárvíz – LMSK

Vélemény, hozzászólás?