Megyei meccsajánló: Szerdán Felcsúton szuperrangadó lesz, pénteken is rendeznek egy bajnokit

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Húsvét miatt néhány csapat a szokásostól eltérő időpontban fog pályára lépni a hétvégén. A hétvégén összecsap a Főnix és a Gárdony.

Megyei I. osztály Felnőtt 23. forduló

Szombaton a dobogóra hajtó Sárbogárd a sereghajtó bicskeiek otthonában játszik. Várhatóan az NB III-as csapatból többen is lejátszanak majd, így kiélezettebb lehet majd ez a meccs, mint amilyennek a tabella alapján tűnhet. Ugyancsak e napon lesz egy meccs Bodajkon, ahol nem mehet biztosra a Sárosd, míg a Tordas favoritként fogadja a Lajoskomárom együttesét.

Vasárnap az éllovas Gádony ezúttal kihívója otthonába látogat: a Főnix látja vendégül a tópartiakat. Ha nem tudják megnyerni ezt a meccset a fehérváriak, akkor minden esélyük elszáll a bajnoki cím kapcsán. A nyékieknek otthon kellene tartania mindhárom pontot az Enying ellen, ha meccsben akarnak maradni az érmes helyekért folytatott versenyfutásban.

2023. 04. 08. 14:00
Bicske II. – Sárbogárd
Bodajk – Sárosd
Tordas – Lajoskomárom

2023. 04. 09. 16:30
Ikarus-Maroshegy – Mány
MÁV Előre FC Főnix – Gárdony
Martonvásár – Ercsi
Kápolnásnyék – Enying

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 19. forduló

Ebben a csoportban már szerdán is lesz egy mérkőzés, fél héttől fogadják a felcsútiak a Vált. A szuperrangadó a bajnoki cím szempontjából döntő fontosságú lehet, a hazai pálya előnye mindenképpen a felcsútiak mellett szól.

Szombaton két meccs lesz. Sárszentmihályra látogat az azonos pontszámmal rendelkező Etyek, ami ki-ki meccs lesz, a Bakonycsernye viszont gólfiesztát rendezhet a VBK ellen.

Vasárnap lép pályára a Pátka, amely a sereghajtó Mány II.-Csabdi ellen minden bizonnyal nyerni fog.

2023. 04. 05. 18:30
Puskás Akadémia III. – Vál

2023. 04. 08. 16:30
Sárszentmihály – Etyek
Bakonycsernye – Videoton Baráti Kör

2023. 04. 09. 16:30
Szár – Pákozd
Herceghalom – Sárkeresztes
Velence – Fehérvárcsurgó
Pátka – Mány II.-Csabdi

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 19. forduló

Szombaton egy mérkőzés lesz délen, a Beloiannisz esélyesként fogadja az Aba együttesét.

Vasárnap a listavezető Mezőfalva már akkor is az élen maradhat, ha egy pontot szerez seregélyesen, ám a piros-fehérek vélhetően három egységért utaznak. A Nagykarácsony hazai pályán látja vendégül az Előszállást, igencsak meglepő volna, ha borulna a papírforma. A Baracs szabadnapos lesz, így a Polgárdi pontszámban beérheti a harmadik helyezettet, ha legyőzi a sereghajtó, eddig nyeretlen Nagyvenyim együttesét.

2023. 04. 08. 16:30
Beloiannisz – Aba

2023. 04. 09. 16:30
Szabadbattyán – Adony
Nagykarácsony – Előszállás
Kisláng – Káloz
Seregélyes – Mezőfalva
Polgárdi – Nagyvenyim

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 19. forduló

A móriak már pénteken letudják a Gyúró elleni rangadót. A két csapat közül a Mór II. van sokkal jobb formában, amely legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte, a gyúróiak viszont utoljára ősszel nyertek még a Magyaralmás vendégeként.

Szombaton Baracskára látogat a listavezető Magyaralmás a győzelem reményében, várhatóan gólzáporos meccsen fognak diadalmaskodni Krajcsovicsék.

Vasárnap a tordasiak a Csókakő együttesét fogadják, a találkozó hazai sikert ígér. Az élmezőny mögötti üldözőbolyból összecsap egymással az Iszkaszentgyörgy és a Kajászó, amely klasszikus háromesélyes mérkőzés.

2023. 04. 07. 16:00
Mór II. – Gyúró

2023. 04. 08. 16:30
Baracska – Magyaralmás

2023. 04. 09. 16:30
Tordas II. – Csókakő
Iszkaszentgyörgy – Kajászó
Söréd-Bodajk II. – Dinnyés
Vértesacsa – Pázmánd
Csákberény – Újbarok

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 19. forduló

Szombaton a Cece favoritként utazik Lajoskomáromba, ahol minden bizonnyal be is gyűjtik majd a három pontot Klazerék.

Vasárnap a listavezető Besnyő rangadót játszik Nagylókon, a pillanatnyi forma a vendégek sikerét sejtetné, de a nagylókiak eddig csak kétszer kaptak ki otthon. A második szabadegyházai csapat az ötödik Vajta otthonában fog vendégszerepelni. A két csapat ősszel döntetlent játszott egymással, nem volna meglepő, ha most is remiznének, a vajtaik ugyanis eddig még nem kaptak ki otthon a szezon során. Izgalmasank ígérkezik a Rácalmás és a Dég csatája: bár a rácalmásiak számítanak a favoritnak, a Dég a legutóbbi 5 meccséből 4-et megnyert.

2023. 04. 18. 16:30
Lajoskomárom II. – Cece

2023. 04. 09. 16:30
Vajta – Szabadegyháza-Sárosd II.
Nagylók – Besnyő
Kőszárhegy – Kulcs
Rácalmás – Dég
Sárszentágota – Alap

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?