Megyei meccsajánló: Összecsap a hétvégén a Gárdony és a Nyék, rangadó lesz Felcsúton és Dinnyésen is

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több kiválónak ígérkező mérkőzés is lesz vasárnap, de szombatra is tudunk programot a megyei foci szerelmeseinek.

Megyei I. osztály Felnőtt 12. forduló

Szombaton a zsinórban 5 győzelmet számláló bogárdiak a rossz passzban lévő Lajoskomárom csapatát fogadják. Az esélyek a formát figyelembe véve egyértelműen a hazaiak mellett szólnak.

Vasárnap szuperrangadó lesz Gárdonyban: a listavezető a harmadik Kápolnásnyék együttesét fogadja. A tópartiak egy kivételével minden mérkőzésüket megnyerték, legutoljára a harmadik fordulóban játszottak döntetlent a Sárbogárddal. A nyékiek idegenben hol nyertek, hol kikaptak eddig, döntetlent azonban még nem játszottak a szezon során, pedig most erre minden esély megvan.

Ugyancsak vasárnap a Főnix nem hibázhat az újonc Csór ellen, ha ott akar maradni az élmezőnyben. Az Ikarus a Martonvásárt vélhetően idegenben is legyőzi. Az azonos pontszámmal álló Ercsi és Sáross egymás ellen bizonyíthat. Az Enying és a Bodajk ütközetén a hazaiak az esélyebbek, csakúgy, mint a Mány és a Bicske II. összecsapásán.

2022. 11. 05. szombat 13:30
Sárbogárd – Lajoskomárom

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Martonvásár – Ikarus-Maroshegy
MÁV Előre FC Főnix – Csór
Mány – Bicske II.
Gárdony – Kápolnásnyék
Ercsi – Sárosd
Enying – Bodajk

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 12. forduló

E csoportban minden mérkőzésre vasárnap kerítenek sort. A listavezető Vál a Mány II.-Csabdi ellen folytathatja elképesztő győzelmi szériáját. Az otthon eddig veretlen felcsútiak a tőlük három pontra lévő Bakonycsernyét fogadják, amely izgalmas rangadónak ígérkezik. A pátkaiak Száron javíthatnak a múlt heti fiaskót követően. Az igen előkelő helyen lévő Videoton Baráti Kör ki kell jelenteni, hogy jóval esélyesebb a három pont megszerzésére, mint a címvédő Herceghalom.

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Velence – Pákozd
Sárkeresztes – Sárszentmihály
Puskás Akadémia III. – Bakonycsernye
Szár – Pátka
Vál – Mány II.-Csabdi
Fehérvárcsurgó – Etyek
Videoton Baráti Kör – Herceghalom

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

Szombaton is lesz egy meccs Délen, az újonc Beloiannisz az aranyéremre pályázó Kisláng ellen bizonyíthatja, hogy nem véletlenül áll stabilan a középmezőnyben. Az esélyek a kislángiak mellett szólnak, de láttunk már csodákat.

Vasárnap a listavezető Mezőfalva az Aba otthonában rendezhet gólfiesztát. A harmadik helyen tanyázó Baracs számára nem okozhat gondot a Seregélyes legyőzése. A Nagykarácsony ugyancsak toronymagas favoritként várja a Szabadbattyán elleni megmérettetést. Az élmezőnyből a Polgárdira vár a legkeményebb feladat, amely az adonyi katlanban fog küzdeni a pontokért.

2022. 11. 05. szombat 13:30
Beloiannisz – Kisláng

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Nagykarácsony – Szabadbattyán
Baracs – Seregélyes
Adony – Polgárdi
Aba Sárvíz – Mezőfalva
Előszállás – Káloz

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 12. forduló

Vasárnap csúcsderbi lesz ebben a csoportban, hiszen az éllovas Magyaralmás a harmadik Dinnyés otthonába látogat. A két csapat azonos pontszámmal áll a tabellán, igaz, a dinnyésiek egy meccsel többet játszottak. Becsériék zsinórban hat meccset nyertek, otthon pedig mindig győzni tudtak, így az almásiaknak fel kell kötnie az alsóneműt.

A móriak lesben állva figyelik, mi történik a rangadón, hiszen ők is 27 ponttal rendelkeznek. A piros-feketék számára a Baracska elleni mérkőzés ujjgyakorlat kellene, hogy legyen. A múlt héten éppen a Magyaralmást legyőző tordasiak felzárkózhatnak az élbojra, ha a papírformának megfelelően legyűrik a Söréd-Bodajk II. csapatát hazai környezetben.

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Tordas II. – Sörésd-Bodajk II.
Iszkaszentgyörgy – Vértesacsa
Csókakő – Csákberény
Kajászó – Újbarok
Gyúró – Pázmánd
Dinnyés – Magyaralmás
Mór II. – Baracska

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

Szombaton a bajnoki aranyra hajtó rácalmásiak favoritként látogatnak Lajoskomáromba.

Vasárnap a harmadik helyen álló szabadegyházai csapat esélyesként fogadja a Ráckeresztúrt. Az Alapnak mindenképpen nyernie kell Cecén, ha tartani akarja a lépést az élmezőnnyel, és erre minden esély meg is van. A Kulcs számára nem okozhhat gondot a sereghajtó Dég legyőzése hazai pályán.

2022. 11. 05. szombat 13:30
Lajoskomárom II. – Rácalmás

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Kőszárhegy – Vajta
Nagylók – Sárszentágota
Szabadegyháza-Sárosd II. – Ráckeresztúr
Cece – Alap
Kulcs – Dég

Nyitókép: Gárdony

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?