Megyei meccsajánló: meccsdömping lesz már szombaton is!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Bogárdra látogat a Gárdony, összecsap a Nyék és az Ikarus, de az alacsonyabb osztályban is lesznek komoly rangadók.

Megyei I. osztály Felnőtt 18. forduló

Szombaton négy mérkőzést rendeznek a megyei első osztályban. A nyitófordulóban beragadó Sárbogárdra komoly erőpróba vár, hiszen a Gárdony látogat hozzájuk. Ősszel a felek remiztek egymással, de most jóval esélyesebb a tóparti csapat. Az élcsapatok közül szintén szombaton meccsel a MÁV Előre FC Főnix, a fehérváriak számára papíron nem okozhat gondot a három pont begyűjtése a Bodajk ellen.

Vasárnap lép pályára a dobogóra hajtó Kápolnásnyék, amely rangadót játszik az Ikarus-Maroshegy csapatával. A hazai pálya a nyékiek mellett szól, mint ahogy az is, hogy a zöld-fehérek ősszel már legyőzték egyszer a fehérváriakat. A Lajoskomárom pontszában beérheti az Ikarust, ha a papírformának megfelelően legyűri otthon a Martonvásárt.

2023. 03. 04. szombat 14:30
Sárosd – Bicske II.
Tordas – Csór
Bodajk – MÁV Előre FC Főnix
Sárbogárd – Gárdony

2023. 03. 05. vasárnap 14:30
Lajoskomárom – Martonvásár
Enying – Mány
Kápolnásnyék – Ikarus-Maroshegy

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 14. forduló

Megkezdik a megye kettesek is a potnvadászatot a hétvégén. Északon szombaton is lesz két meccs, a Sárszentmhiály és a Bakonycsernye is toronymagas esélyesként várja a maga meccsét.

Az éllovas Vál vasárnap kezdheti meg a pontok gyűjtését Etyeken. A felcsútiak esélyesként utaznak Csabdira, a dobogóra hajtó pátkaiak pedig otthon várják favoritként a sereghajtó keresztesiek elleni találkozót.

2023. 03. 04. szombat 14:30
Sárszentmihály – Pákozd
Bakonycsernye – Velence SE

2023. 03. 05. vasárnap 14:30
Fehérvárcsurgó – Herceghalom
Pátka – Sárkeresztes
Mány II.-Csabdi – Puskás Akadémia III.
Videoton Baráti Kör – Szár
Etyek – Vál

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 14. forduló

Délen a szokásoknak megfelelően minden meccsre vasárnap kerítenek sort. Az éllovas Mezőfalva otthon kezdi a tavaszt, méghozzá az Adony elleni rangadóval. Ősszel simán nyertek a piros-fehérek, rajongóik ezúttal is erre számítanak.

A kihívók közül a Nagykarácsony a télen megerősített Seregélyes otthonában nem mehet biztosra. Az ugyancsak aranyra hajtó kislángiak számára viszont nem okozhat problémát az alsóházban tanyázó Szabadbattyán legyőzése.

2023. 03. 05. vasárnap 14:30
Szabadbattyán – Kisláng
Seregélyes – Nagykarácsony
Polgárdi – Beloiannisz
Nagyvenyim – Baracs
Mezőfalva – Adony
Aba Sárvíz – Előszállás

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 14. forduló

Szombaton gólgazdag mérkőzésre van kilátás Tordason, ahol a bajnokesélyes helyi csapat a gólerős Baracskát látja vendégül. Ha a csapatok tartják az átlagaikat, 7 gólt is láthat a publikum.

Az éllovas Magyaralmás máris komoly rangadóval kezd, hiszen vasárnap azzal a Kajászóval néz farkasszemet a nyitófordulóban, amely legutóbbi hat meccsét megnyerte. A móriak minden bizonnyal győzelemmel kezdik a szezont Csákberényben.

2023. 03. 04. szombat 14:30
Tordas II. – Baracska

2023. 03. 05. vasárnap 14:30
Csákberény – Mór II.
Újbarok – Iszkaszentgyörgy
Pázmánd – Csókakő
Magyaralmás – Kajászó
Dinnyés – Gyúró
Söréd-Bodajk II. – Vértesacsa

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 14. forduló

Az éllovas Besnyő Dégen rendezhet gólfiesztát vasárnap. Kihívói közül a Rácalmásra rangadó vár Vajtán, ott, ahol nem nyert bajnoki mérkőzést semmilyen csapat az elmúlt másfél évben.

A második helyre hajtó Szabadegyháza-Sárosd II. minden bizonynal mindhárom pontot begyűjti az őszt borzalmas szériában befejező Alap otthonában. Az alapiak utoljára október elején szereztek pontot, aktuális ellenfelük viszont legutóbbi hat mérkőzését kivétel nélkül megnyerte.

2023. 03. 05. vasárnap 14:30
Vajta – Rácalmás
Sárszentágota – Kőszárhegy
Ráckeresztúr – Lajoskomárom II.
Alap – Szabadegyháza – Sárosd II.
Dég – Besnyő
Kulcs – Cece

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?