Megyei meccsajánló: Kislángon és Magyaralmáson lesz a legizgalmasabb meccs a héten

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk a hétvége menetrendjét.

Megyei I. osztály Felnőtt 13. forduló

Szombaton a bajnoki címre pályázó Főnix a sereghajtó Bicske otthonában rendezhet gólfiesztát. Az ugyancsak aranyra hajtó bogárdiak a Bodajkot fogadják, a hazaiak a mérkőzés favoritjai. Ugyancsak a vendéglátók várják esélyesként a Tordas és az Ercsi ütközetét.

Vasárnap a listavezető Gárdony azt a Sárosdot fogadja, amely jó passzban van, legutóbbi két meccsüket megnyerték Majláthék, így szoros lehet ez az ütközet. Lesz egy alsóházi rangadó, a Csór valamivel jobb esélyekkel várja a mérkőzést, mint ellenfele, a Martonvásár. A lendületben lévő Mány az idegenben kevésbé eredmények nyékieket fogadja, bármerre billenhet a mérleg nyelve ezen a meccsen. A négy meccse veretlen Ikarus tapadhat az élmezőnyre, ha nyerni tud a papírformának megfelelően az Enying ellen.

2022. 11. 12. szombat 13:30
Bicske II. – MÁV Előre FC Főnix
Sárbogárd – Bodajk
Tordas – Ercsi

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Gárdony – Sárosd
Csór – Martonvásár
Mány – Kápolnásnyék
Ikarus-Maroshegy – Enying

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 13. forduló

Szombaton összecsap két újonc, a Sárszentmihály és a Velence. Mindkét csapat a középmezőnyben tanyázik, a hazai pálya előnye a mihályiak mellett szól, de a tópartiak legutóbbi 5 meccsükből 4-et megnyertek, így ők sem esélytelenek. A héten alaposan megbüntetett csernyeiek a sereghajtó Sárkeresztes ellen a gólkülönbségükön is javíthatnak.

Vasárnap a Vál szezonbeli 12. győzelmére készül, amire minden esélye megvan a rossz passzban lévő VBK ellen. Pátkán viszont rangadó lesz, a harmadik helyen lévő piros-feketék a második Felcsútot fogadják. A két csapat formáját elnézve nem volna meglepetés a vendég siker.

2022. 11. 12. szombat 13:30
Sárszentmihály – Velence

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Bakonycsernye – Sárkeresztes
Etyek – Herceghalom
Videoton Baráti Kör – Vál
Mány II.-Csabdi – Szár
Pátka – Puskás Akadémia III.
Fehérvárcsurgó – Pákozd

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

E csoportban minden mérkőzést vasárnap rendeznek. Az éllovas Mezőfalva szabadnapos lesz, így a második Kisláng mindenképpen átveheti a vezetést, ám ehhez legalább 3 góllal kellene legyőznie a negyeidk Nagykarácsony együttesét. Jó mérkőzésnek ígérkezik a harmadik Baracs és az ötödik Polgárdi összecsapása, ha a Polgárdi nyer, akkor átugorhatja ellenfelét a tabellán.

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Kisláng – Nagykarácsony
Káloz – Aba Sárvíz
Nagyvenyim – Adony
Polgárdi – Baracs
Seregélyes – Beloiannisz
Szabadbattyán – Előszállás

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 13. forduló

A Baracska szokásosan szombaton játssza a hazai meccsét, ellenfele a valamivel jobban szereplő így esélyesebb Söréd-Bodajk II. lesz.

Vasárnap a listavezető Magyaralmás az ötödik Gyúrót fogadja, ami nagy rangadónak ígérkezik, hiszen a gyúróiak a legutóbbi 4 mérkőzésüket megnyerték. A móriak számára papíron nem okozhat gondot a három pont megszerzése Vértesacsán. A harmadik Dinnyés a negyedik Tordas otthonába látogat, a két csapat helyet cserélhet a tabellán, amennyiben hazai siker születik.

2022. 11. 12. szombat 13:30
Baracska – Söréd-Bodajk II.

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Magyaralmás – Gyúró
Pázmánd – Kajászó
Újbaarok – Csókakő
Csákberény – Iszkaszentgyörgy
Vértesacsa – Mór II.
Tordas II. – Dinnyés

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

Délen csak vasárnap lesznek meccsek. Az Alap zsinórban három vereséget számlál, s könnyen kikaphatnak negyedjére is, hiszen az a Besnyő lesz az ellenfelük. Lepsényiék a nyitófordulót leszámítva minden mérkőzésén diadalmaskodtak. A második Rácalmásnak nem okozhat gondot a négy meccse nyeretlen Kőszárhegy legyőzése. Mivel a szabadegyházai csapat szabadnapos lesz, a Kulcs felléphet a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, ám ehhez az időtlen idők óta hazai pályán veretlen Vajtát kellene két vállra fektetnie.

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Rácalmás – Kőszárhegy
Dég – Cece
Alap – Besnyő
Ráckeresztúr – Nagylók
Sárszentágota – Lajoskomárom II.
Vajta – Kulcs

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?