Megyei meccsajánló: Kislángon, Baracson és Polgárdin is komoly rangadó lesz

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A nem is oly rég még a megyei első osztályban futballozó csapatok mindegyikére komoly erőpróba vár a megye kettőben.

Megyei I. osztály Felnőtt 7. forduló

A legutóbbi hétvégén első pontját megszerző bicskeiekre komoly erőpróba vár, hiszen a legutóbbi négy meccséből hármat megnyerő Enying látogat hozzájuk. Nem a hazaiaknal áll a zászló a Sársod és a Lajoskomárom összecsapásán sem, a lajoskomáromiak ott vannak a hamradik helyen a két bajnokaspiráns, a Gárdony és a Főnix mögött, míg a sárosdiak a legutóbbi két bajnokijukat elbukták.

Vasárnap az újonc Csór otthonába favoritként utazik a Sárbogárd. A Főnix minden bizonnyal begyűjti majd a pontokat az Ercsi ellen, a Gárdonyra viszont nehezebb feladat vár a Mány otthonában. A nyékiek hazai pályán javíthatnak a múlt heti fiaskót követően, a Bodajk ellen gólparádét rendezhetnek a zöld-fehérek. Az Ikarus és a Tordas kiélezett mérkőzést játszhat egymással Székesfehérváron, a vendégek valamivel esélyesebben várják az ütközetet.

2022. október 1. szombat 15:00
Bicske II. – Enying
Sárosd – Lajoskomárom

2022. október 2. vasárnap 15:00
Csór – Sárbogárd
Máv Előre FC Főnix – Ercsi
Mány – Gárdony
Kápolnásnyék – Bodajk
Ikarus-Maroshegy – Tordas

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 7. forduló

Szombaton a Sárszentmihály pontszámban beérheti a Fehérvárcsurgót, ám ehhez meg kellene szakítania Serhók tanítványainak a zöld-fehérek négy meccses veretlenségi szériáját. A csernyeiek az Etyek ellen hazai pályán javíthatnak múlt heti botlásukat követően.

Vasárnap az újonc, eleddig pont nélküli velenceieknek fel kell kötnie az alsóneműt, hiszen a címvédő Herceghalom látogat a tópartra. A másik újoncra, a keresztesiekre is komoly erőpróba vár, céljuk csak a tisztes helytállás lehet az eddig hibátlan Vál ellen. A Pátka rangadót játszik a Videoton Baráti Kör ellen, a két csapat közül csak egy tarthatja a lépést az éllovassal. Lesz egy alsóházi rangadó is, a pákozdiak és a Mány II.-Csabdi csapata hasonló játékerőt képvisel.

2022. október 1. szombat 15:00
Sárszentmihály – Fehérvárcsurgó
Bakonycsernye – Etyek

2022. október 2. vasárnap 15:00
Velence – Herceghalom
Sárkeresztes – Vál
Puskás Akadémia III. – Szár
Pátka – Videoton Baráti Kör
Pákozd – Mány II.-Csabdi

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 7. forduló

Bár a Beloiannisz újonc, mégis toronymagas favoritként várja a szombati Lepsény elleni bajnokit.

Vasárnap a második helyre visszacsúszó kislángiakra rangadó vár, hiszen a negyedik Előszállás látogat hozzájuk. A Nagykarácsony számára vízválasztó lehet az Aba elleni mérkőzés, a papírforma szerint nem okozhat gondot Mohácsiék számára a három pont begyűjtése. A Baracs és az Adony ütközete baracsi sikert ígér.

A pillanatnyi forma alapján a Polgárdi sokkal esélyesebb, mint a Mezőfalva, hiába választja el csupán 2 pont a két csapatot a táblázaton. Két kétarcú csapat csatáját hozza a Seregélyes és a Káloz ütközete, megjósolhatatlan a találkozó kimenetele. Első pontjaira hajt a Nagyvenyim, a mindössze két pontos Szabadbattyán otthonában amolyan “most vagy soha” hangulatban léphet pályára Gászler Ferenc legénysége.

2022. október 1. szombat 15:00
Beloiannisz – LMSK

2022. október 2. vasárnap 15:00
Kisláng – Előszállás
Nagykarácsony – Aba Sárvíz
Baracs – Adony
Polgárdi – Mezőfalva
Seregélyes – Káloz
Szabadbattyán – Nagyvenyim

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 7. forduló

Szombaton nem is az a legfőbb kérdés, hogy ki nyeri a Baracska-Dinnyés ütközetet, hanem inkább az, hogy felül tud-e kerekedni a kínzó létszmproblémákon a dinnyési csapat. Ha igen, akkor kiélezett mérkőzést játszhatnak egymással az azonos pontszámmal bíró felek.

Vasárnap az éllovas, és eddig hibátlan Magyaralmás a hektikus formát mutató Vértesacsa ellen igyekszik begyűjteni idénybeli hetedik győzelmét. A móriaknak nem okozhat gondot a Kajászó legyőzése, ahogyan minden bizonnyal a tordasi csapat is begyűjti a pontokat hazai pályán az Újbarok ellen.

2022. október 1. szombat 15:00
Baracska – Dinnyés

2022. október 2. vasárnap 15:00
Gyúró – Söréd-Bodajk II.
Mór II. – Kajászó
Iszkaszentgyörgy – Csókakő
Csákberény – Pázmánd
Vértesacsa – Magyaralmás
Tordas II. – Újbarok

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 7. forduló

E csoportban csak vasárnap rendeznek mérkőzést. Az éllovas Besnyő masszív favoritként utazik Lajoskomáromba. Az eddig hibátlan Rácalmás a jó formában lévő Kulcsot fogadja, ami jó mérkőzésnek ígérkezik. Az Alap aligha veszít majd pontokat Ráckeresztúron.

2022. október 2. vasárnap 15:00
Rácalmás – Kulcs
Kőszárhegy – Cece
Lajoskomárom II. – Besnyő
Nagylók – Szabadegyháza-Sárosd II.
Ráckeresztúr – Alap
Sárszentágota – Dég

Nyitókép: Polgárdi VSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?