Megyei meccsajánló: Kápolnásnyéken és Mezőfalván is nagy rangadó lesz hétvégén

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton mindössze két felnőtt mérkőzést rendeznek Fejér vármegyében, a többi meccs kivétel nélkül vasárnap kerül lebonyolításra.

Megyei I. osztály Felnőtt 24. forduló

Szombaton csak egyetlen mérkőzést rendeznek a megyei első osztályban ezen a hétvégén. A bodajkiaknak alaposan fel kell kötnie az alsóneműt a zsinórban három győzelmet számláló Tordas ellen.

Vasárnap az éllovas Gárdony a sereghajtó Martonvásár ellen rendezhet gólfesztivált. A Főnix számára nem okozhat gondot a három pont megszerzése Mányon. A forduló rangadóját Kápolnásnyéken fogják rendezni, ahol a dobogóra hajtó helyiek az ugyanilyen tervekkel rendelkező Sárbogárd együttesét fogadják. Ősszel simán nyertek a bogárdiak, most pedig zsinórban négy győzelem után magabiztosan remélhetik, hogy ezúttal is nyerni fognak. Ugyanakkor tény, hogy otthon a nyékiek eddig csak egyszer kaptak ki a szezon során.

2023. 04. 15. 16:30
Bodajk – Tordas

2023. 04. 16. 16:30
Ercsi – Csór
Gárdony – Martonvásár
Mány – MÁV Előre FC Főnix
Enying – Sárosd
Kápolnásnyék – Sárbogárd
Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 20. forduló

E csoportban minden mérkőzést vasárnap fognak rendezni. A listavezető felcsútiak a szári katlanban látogatnak, ahol a helyi csapat utoljára még szeptemberben szenvedett vereséget, éppen a Váltól. A Puskás Akadémia III. csapata ugyanakkor zsinórban 12. sikerére készül, de még akkor is az élen marad, ha véletlenül megszakadna a győzelmi széria. A második Vál lemaradása ugyanis négy pont, a Sárkeresztes ellen viszont minden bizonnyal nyerni fog az őszi első.

A zsinórban 7 győzelmet számláló Bakonycsernye a tavasszal még nyeretlen Etyek otthonába látogat, meglepő volna, ha nem vendég sikert hozna az összecsapás. A negyedik helyet szinte kibérlő pátkaiak Székesfehérvárra látogatnak, ahol rangadót játszanak a VBK csapatával.

2023. 04. 16. 16:30
Fehérvárcsurgó – Sárszentmihály
Herceghalom – Velence
Vál – Sárkeresztes
Szár – Puskás Akadémia III.
Videoton Baráti Kör – Pátka
Etyek – Bakonycsernye
Mány II.-Csabdi – Pákozd

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 20. forduló

Délen is minden meccs vasárnap lesz. A bajnoki cím fő várományosa, a Mezőfalva a dobogóra hajtó Polgárdi együttesét fogadja. A piros-fehérek szeptember óta veretlenek, és most sem utal semmi arra, hogy jó szériájuk megszakadna. A Nagykarácsonynak mindenképpen nyernie kell, ha életben akarja tartani bajnoki reményeit, ám ezt annak az Abának az otthonában kellene megtennie a pillanatnyi második helyezettnek, amely a tavasszal eddig csak a Baracstól kapott ki.

Az emlegetett Baracs megerősítheti harmadik helyét, ha nyer a tél óta mindössze egy győzelmet számláló Adony otthonában. A Kisláng szintén idegenben gyűjtheti be a pontokat, ám az előszállásiak a Nagykarácsonyt is megtréfálták, így e mérkőzés kimenetele sem vehető biztosra.

2023. 04. 16. 16:30
Előszállás – Kisláng
Aba Sárvíz – Nagykarácsony
Adony – Baracs
Mezőfalva – Polgárdi
Káloz – Seregélyes
Nagyvenyim – Szabadbattyán

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 20. forduló

A listavezető Magyaralmás az alsóházi Vértesacsát fogadja vasárnap. Az almásiak számára élet-halál kérdés a győzelem, ugyanakkor az acsaiak a legutóbbi két meccsüket megnyerték hazai pályán, így nem lefutott a mérkőzés. A tordasiak a legutóbbi négy meccsükön kivétel nélkül lőttek legalább négy gólt, meg van rá az esély, hogy az Újbarokot is megszórják. A pontveszteség szempontjából legjobban álló móriaknak viszont nem lesz könnyű dolga: abba a kajászói katlanba látogatnak, ahol nem nyert egyetlen csapat sem szeptember óta.

2023. 04. 16. 16:30
Dinnyés – Baracska
Söréd-Bodajk II. – Gyúró
Kajászó – Mór II.
Csókakő – Iszkaszentgyörgy
Pázmánd – Csákberény
Magyaralmás – Vértesacsa
Újbarok – Tordas II.

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 20. forduló

Szombaton a bajnokságot hétpontos előnnyel vezető besnyőiek a Lajoskomárom II. ellen rendezhetnek gólfiesztát.

Vasárnap a második Szabadegyháza-Sárosd II. a harmadik Nagylók ellen játszik hatpontos rangadót. Ősszel nagyon simán nyert a szabadegyházai csapat, úgyhogy a nagylókiakat minden bizonnyal erősen fűti a visszavágás vágya. Az élmezőnyt üldöző csapatok közül a Rácalmás könnyedén begyűjtheti a pontokat Kulcson, az Alap viszont ki-ki meccset játszhat a Ráckeresztúr együttesével. Ha a ráckeresztúriak nyerni tudnak, akkor akár három helyet is javíthatnak a tabellán. A Cece előtt szintén adott az esély, hogy pozíciókat javítson, a sereghajtó Kőszárhegy ellen akár a gólkülönbségén is javíthat a jelenleg hetedik helyen álló együttes.

2023. 04. 15. 16:30
Besnyő – Lajoskomárom II.

2023. 04. 16. 16:30
Kulcs – Rácalmás
Cece – Kőszárhegy
Szabadegyháza-Sárosd II. – Nagylók
Alap – Ráckeresztúr
Dég – Sárszentágota

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?