Megyei meccsajánló: Jön az őszi szezonzáró

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A megyei első és másodosztályban az utolsó fordulóra készülnek a csapatok.

Fejér Megye I. Felnőtt, 13. forduló

Szombaton a címvédő Sárosd számára kiemelt fontosságú lenne, hogy megnyerje a Bodajk elleni találkozót, máskülönben nehéz lesz kitörnie a középezőnyből. Persze a bodajkiak sem várható, hogy olcsón adják a bőrüket hiszen a dobogóért hajtanak. A másik szombati mérkőzésen a Mór a Kápolnásnyék ellen játszik rangadót.

Vasárnap az éllovas Főnix és a második helyen álló Sárbogárd egymás ellen fog megvívni azért, hogy ki lesz az őszi első. A fehérváriaknak ehhez már egy döntetlen is elegendő volna. Ezzel párhuzamosan lesz egy másik mérkőzés is a Királyok Városában, az Ikarus a sereghajtó Kislángot fogadja.

A három meccse veretlen Lajoskomárom a hét forduló óta nyeretlen Tordast fogadja, egyértelműen a hazaiak az esélyesek. A Mány és az Enying is kikapott a legutóbbi játékhéten, most egymás ellen javíthatnak a felek. A zöld-fehérek csatáján a Martonvásár a szebb napokat is látott Ercsit abszolút favoritként fogadja.

2021. november 13. szombat 13:30
Sárosd – Bodajk
Mór – Kápolnásnyék

2021. november 14. vasárnap 13:30
Mány – Enying
Lajoskomárom – Tordas
Ikarus-Maroshegy – Kisláng
Martonvásár – Ercsi
Főnix FC – Sárbogárd

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 13. forduló

Szombaton az Etyek átugorhatja a Bicske II. csapatát, ha nyer, ám alighanem ehhez a bicskeiknek is lesz egy-két szava. A Bakonycsernye minden bizonnyal győzelemmel zárja az őszt a sereghajtó Pázmánd ellen.

Vasárnap a listavezető Csór és a második Vál feszül egymásnak, a mérkőzés az őszi elsőség sorsáról dönt. A csóriaknak elegendő lenne elkerülnie a vereséget, de aligha fognak döntetlenre játszani. A címvédő Herceghalom a hét meccse veretlen Szárt látja vendégül, ami igazi ki-ki meccsnek ígérkezik.

2021. november 13. szombat 13:30
Etyek – Bicske II.
Bakonycsernye – Pázmánd

2021. november 14. vasárnap 13:30
Csór – Vál
Puskás Akadémia III. – Videoton Baráti Kör
Pákozd – Fehérvárcsurgó
Herceghalom – Szár
Pusztavám – Pátka

Fejér Megye II. Dél Felnőtt, 13. forduló

Minden mérkőzést vasárnap rendeznek délen, köztük a címvédő Vajta és az Adony összecsapását is. Az éllovas vajtaiak eddig nem hibáztak, aligha most fognak botlani. A második helyre feltörő Mezőfalva a sereghajtó Szabadegyháza ellen rendezhet gólfesztivált. A dobogóra pályázó, de nem túl jó passzban lévő Nagykarácsonyra Baracson vár komoly erőpróba, míg az Előszállás az újonc Nagyvenyim otthonába látogat a három pont reményében.

2021. november 14. vasárnap 13:30
Vajta – Adony
LMSK – Aba Sárvíz
Mezőfalva – Szabadegyháza
Polgárdi – Seregélyes
Baracs – Nagykarácsony
Káloz – Szabadbattyán
Nagyvenyim – Előszállás

Fejér III. Észak Felnőtt, 13. forduló

A megye háromban messze még a szezon vége. A Sárkeresztes papíron szombaton és vasárnap is pályára lépne, előbb Csabdin, utóbb Iszkaszentgyörgyön, kérdés, hogy ez valóban így lesz-e. Az élcsapatok közül a Magyaralmás és a Sárszentmihály egymás ellen mérkőzik meg, de ez hivatalosan nem a 13. fordulóhoz, hanem a 15. fordulóhoz tartozik. Nézzük a 13. forduló programját:

2021. november 14. vasárnap 13:30
Csákberény – Újbarok
Söréd-Bodajk II. – Gyúró
Tordas II. – Mány II.-Csabdi
Iszkaszentgyörgy – Sárkeresztes
Vértesacsa – Kajászó

Fejér Megye III. Dél Felnőtt, 13. forduló

Szombaton Lajoskomáromba látogat a zsinórban nyolcadi győzelmére készülő Besnyő, úgyhogy a hazaiaknak igencsak fel kell kötnie az alsóneműjüket.

Vasárnap a sorozatban ugyancsak nyolcadik sikerére gyúró velenceiek Dinnyésre, míg a hasonló szériában lévő vajtaiak Ráckeresztúrra látogatnak. Dégen rendezhet gólfiesztát a Beloiannisz, míg az Alap ezúttal Rácalmáson gyarapíthatja pontjai számát.

2021. november 13. szombat 13:30
Lajoskomárom II. – Besnyő

2021. november 14. vasárnap 13:30
Ráckeresztúr – Vajta II.
Nagylók – Cece
Dinnyés – Velence SE
Rácalmás – Alap
Tác-Csősz – Kulcs
Baracska – Sárszentágota
Dég – Beloiannisz

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?