Megyei meccsajánló: Ezt nézheted az EB helyett

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Ausztria – Észak-Macedónia meccs helyett tudunk izgalmasabbat is ajánlani. Eldől két csoportban is a bajnoki cím sorsa a megye háromban!

Utolsó játéknapjukra készülnek a Megye III-as csapatok. A halasztások okán ez Európa Bajnokság már javában tombolni fog, amikor még fontos helyezések dőlnek el a megyei harmadosztályban. Mutatjuk, melyekre érdemes kilátogatni!

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 22. forduló

Északon bajnoki döntőre kerül sor Pázmándon. Az esélyek a dinnyésiek mellett szólnak, mivel ősszel már nyerni tudtak a Pázmánd ellen, korábban pedig legyőzték riválisukat a félbeszakított bajnokság során és kiütötték őket a kupából is. Ha Kovács András csapata ezúttal is nyer, akkor övék a bajnoki cím, minden más esetben a Puhnyák-csapat ünnepelhet.

A Ráckeresztúr már biztos harmadik, de a Gyúró legyőzése ettől függetlenül borítékolható számukra. A többi pozíciót illetően sem várható már nagy változás.

2021. június 13. vasárnap 17:00
Alcsútdoboz – Tordas II.
Pázmánd – Dinnyés
Újbarok – Lovasberény
Vértesacsa – Mány II.-Csabdi
Gyúró – Ráckeresztúr

Fejér Megye III. Nyugat Felnőtt, 22. forduló

Nyugaton elméletben még nem, gyakorlatban már eldőlt a bajnoki cím sorsa. A Videoton Baráti Kör gólkülönbsége 14 góllal jobb, mint az Iszkaszentgyörgyé, ráadásul 3 pontos előnnyel vezeti a tabellát a fehérvári gárda. Ha a VBK pontot szerez Kőszárhegyen, nincs mit számolgatni.

Az iszkaiaik reális célja a második hely lehet, amit már egy döntetlennel is bebiztosíthatnak a Magyaralmás otthonában. A Sárkeresztes lesz a harmadik minden bizonnyal, amely a Tác-Csősz együttesét fogadja.

2021. június 13. vasárnap 17:00
Sárkeresztes – Tác-Csősz
Sárszentmihály – Csókakő
Kőszárhegy – Videoton Baráti Kör
Magyaralmás – Iszkaszentgyörgy

Fejér Megye III. Dél Felnőtt, 22. forduló

Az első két hely sorsa már eldőlt, a harmadik helyre azonban három csapat pályázik. A Sárszentágota ha nyer a Vajta II. otthonában, akkor bronzérmes. Ha a találkozó döntetlennel ér véget, akkor lehet bronzérmes az ágotai csapat, ám esélyes, hogy ebben az esetben az Alap fér fel a dobogóra, mely Nagylókon vendégeskedik. A Vajta II. akkor kaparinthatja meg a harmadik helyet, ha nyerni tud az Ágota ellen.

2021. június 13. vasárnap 17:00
Cece – Beloiannisz
Alap – Nagylók
Besnyő – Dég
Kulcs – Rácalmás
Lajoskomárom II. – Nagyvenyim
Vajta II. – Sárszentágota

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?