Megyei meccsajánló: Ezekért a meccsekért érdemes kikelni az ágyból a hétvégén

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén ismét demresztő hideg lesz, de a megyei foci szerelmeseit ez nem állíthatja meg.

Megyei I. osztály Felnőtt 19. forduló

Szombaton három mérkőzést is rendeznek a megyei első osztályban. A szép lassan a középmezőnybe visszacsúszó Bodajk a legutóbbi három mérkőzését elveszítette, most a Lajoskomárom ellen hazai pályán kozmetikázhatja mérlegét. A bombaformában lévő, tavasszal százszázalékos Tordas újabb lépést tehet az élmezőnyhöz való felzárkózásban, ha a tavaly október óta nyeretlen Mány ellen megszerzi a három pontot. A Sárosd első tavaszi győzelmére készül, amire van is némi esélye az ellen az Ikarus ellen, amely idengenben eddig mindösszesen két alkalommal diadalmaskodott a pontvadászat során.

Vasárnap a nagy győzelmi szériájának a múlt héten búcsút intő Főnix minden bizonnyal kettőzött erővel készül az Ercsi elleni találkozóra. Kihívói közül a Sárbogárdra vár nagyobb erőpróba, amely az Enying otthonába látogat; tavasszal mindkét hazai mérkőzését megnyerték Csepregiék és vélhetően most sem feltett kézzel várják majd az összecsapást. A Mór alighanem könnyedén begyűjti majd otthon a pontokat a Kisláng ellen. Kérdés, mire megy egymással a Kápolnásnyék és a Martonvásár, a hazai pálya előnye a nyékieket segítheti.

2022. 04. 09. 16:30
Bodajk – Lajoskomárom
Tordas – Mány
Sárosd – Ikarus-Maroshegy

2022. 04. 10. 16:30
Főnix FC – Ercsi
Mór – Kisláng
Enying – Sárbogárd
Kápolnásnyék – Martonvásár

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 19. forduló

Szombaton a Bakonycsernye fontos lépést tehet az élmezőny mögé történő felzárkózás kapcsán, ha a papírformának megfelelően legyőzi az alsóházban szerénykedő Pákozd együttesét.

Vasárnap az éllovas Csór a negyedik helyen álló felcsútiakat fogadja. Pécsi László csapata zsinórban a hetedik sikerére készül, s egy újabb fontos lépést tehet egyúttal a bajnoki cím felé. Az üldözők közl a Vál és a Herceghalom is hazai környezetben lép pályára, a váliak a Pátkát, a herceghalmiak az Etyeket fogadják. Ha nem születik meglepetés, könnyen lehet, hogy az első hármas meglép majd a többiektől.

2022. 04. 09. 16:30
Bakonycsernye – Pákozd

2022. 04. 10. 16:30
Pusztavám – Bicske II.
Szár – Fehérvárcsurgó
Pázmánd – Videoton Baráti Kör
Vál – Pátka
Csór – Puskás Akadémia III.
Herceghalom – Etyek

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 19. forduló

Az éllovas Vajta a Lepsény ellen rendezhet gólfesztivált. A Mezőfalva számára nem okozhat gondot a három pont megszerzése a Káloz otthonában sem, hiszen a káloziak tavasszal mindösze négy pontot gyűjtöttek eddig. Könnyűnek ígérkezik a dolga az Előszállásnak és a Nagykarácsonynak is, mindkét gárda a tabella végén álló csapat ellen lép pályára. A forduló rangadóját Baracson rendezik majd, az ötödik helyezett otthonába a hatodik Polgárdi látogat.

2022. 04. 10. 16:30
Nagyvenyim – Seregélyes
Nagykarácsony – Szabadegyháza
Aba Sárvíz – Szabadbattyán
Adony – Előszállás
Vajta – LMSK
Káloz – Mezőfalva

2022. 04. 20. 17:00
Baracs – Polgárdi

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 19. forduló

A Sárszentmihály a múlt héten nagy pofonba szaladó Kajászó otthonába látogat. A kajászói katlanban eddig csak az Iszkaszentgyörgynek sikerült nyerni, kiderül, más is képes-e erre. A Sárkeresztes lesben állva figyeli a dolgok alakulását, igaz, a Gyúró elleni rangadón nem lesz könnyű begyűjtenie Bánfalviéknak a három pontot.

2022. 04. 10. 16:30
Sárkeresztes – Gyúró
Mány II.-Csabdi – Magyaralmás
Újbarok – Csákberény
Kajászó – Sárszentmihály
Söréd-Bodajk II. – Csókakő
Tordas II. – Vértesacsa

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 21. forduló

Szombaton két meccset is rendeznek ebben a csoportban. Az éllovas hazai pályán javíthat a múlt heti fiaskót követően, méghozzá a Cece ellen. Ezzel párhuzamosan Baracskára látogat a Besnyő.

Vasárnap a második Velence számára nem okozhat gondot a pontok begyűjtése Kulcson. A vajtaiakra azonban komolyabb erőpróba vár, ők a télen megerősödött Sárszentágota otthonában fognak vendégszerepelni.

2022. 04. 09. 16:30
Beloianisz – Cece
Baracska – Besnyő

2022. 04. 10. 16:30
Lajoskomárom II. – Alap
Kulcs – Velence
Sárszentágota – Vajta II.
Dég – Ráckeresztúr
Tác-Csősz – Nagylók
Rácalmás – Dinnyés

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?