Megyei meccsajánló: A Nyék Sárosdra, a Mór Magyaralmásra utazik

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk a hétvégi programot.

Megyei I. osztály Felnőtt 4. forduló

Szombaton a szezont jól kezdő Sárbogárd és a Mány egymással csatázik. A sárosdiakra komoly erőpróba vár, hiszen az eddig hibátlan Kápolnásnyék toronymagas favoritként utazik hozzájuk.

Vasárnap az éllovas MÁV Előre FC Főnix csapatára kemény csata vár az Enying otthonában. Az Ikarus az Ercsi otthonában javíthat a múlt heti fiaskót követően. Az egyaránt pont nélküli bicskeiek és a bodajkiak is idegenben lépnek pályára, előbbiek Tordason, utóbbiak Martonvásáron vendégeskednek majd. A Lajoskomárom az újonc Csórt fogadja klasszikus háromesélyes találkozón.

2022. szeptember 10. szombat 16:30
Sárbogárd – Mány
Sárosd – Kápolnásnyék

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
Ercsi – Ikarus-Maroshegy
Enying – MÁV Előre FC Főnix
Martonvásár – Bodajk
Lajoskomárom – Csór
Tordas – Bicske II.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 4. forduló

Ebben a csoportban minden meccset vasárnap rendeznek. Az éllovas felcsútiak számára nem okozhat gondot a Fehérvárcsurgó legyőzése, míg a váliaknak Pákozdon kötelező begyűjteni a pontokat. Nagy rangadó lesz Pátkán, ahová a jó erőkből álló Bakonycsernye utazik. Két újonc, a Mány II.-Csabdi és a Sárszentmihály egymással csap össze. Kérdés, hogy legalább nullára visszajön-e a pocsék szezonkezdés utánn a Herceghalom, amely a Szár együttesét látja vendégül.

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
Pákozd – Vál
Herceghalom – Szár
Fehérvárcsurgó – Puskás Akadémia III.
Etyek – Sárkeresztes
Videoton Baráti Kör – Velence
Mány II.-Csabdi – Sárszentmihály
Pátka – Bakonycsernye

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 4. forduló

Vasárnap a listavezető Kisláng a Nagyvenyim otthonában rendezhet gólfesztivált. A szintén 9 pontos előszállásiakra nagy erőpróba vár, mert a masszív Baracs látogat hozzájuk. A harmadik hibátlan csapat, a Mezőfalva a nyáron a megyei első osztállyal kacérkodó Nagykarácsonyt fogadja. Érdekesnek ígérkezik a Káloz és a Beloiannisz csatája, hiszen az újonc védelmét nem könnyű feltörni az eddigi eredmények alapján.

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
LMSK – Szabadbattyán
Adony – Aba Sárvíz
Előszállás – Baracs
Káloz – Beloiannisz
Mezőfalva – Nagykarácsony
Nagyvenyim – Kisláng
Polgárdi – Seregélyes

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 4. forduló

E csoportban is minden mérkőzés vasárnap lesz. A legnagyobb rangadóra Magyaralmáson kerül sor, ahol két hibátlan csapat, a helyiek és a Mór II. egymással csap össze. A tordasiak lesben állva figyelik a kínálkozó lehetőséget a felzárkózásra, hiszen az őszt rémesen kezdő kajászóiak ellen toronymagas favoritok. A Gyúró a Csókekő ellen gyarapíthatja pontjai számát. A Dinnyés a pillanatnyi forma alapján esélyesként várhatja hazai környezetben az Iszkaszentgyörgy elleni ütközetet.

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
Kajászó – Tordas II.
Gyúró – Csókakő
Dinnyés – Iszkaszentgyörgy
Magyaralmás – Mór II.
Pázmánd – Söréd-Bodajk II.
Újbarok – Baracska
Csákberény – Vértesacsa

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 4. forduló

Az eddig hibátlan Rácalmás ezen a hétvégén sem fog pontot veszteni, lévén, hogy szabadnapos lesz. Szombaton egy mérkőzést rendeznek a csoportban, a Besnyő azt a Vajtát fogadja, amelyet a legutóbbi két találkozón legyőzött hazai pályán. Egy újabb sikerrel a besnyőiek az élre törhetnek. Vasárnap a veretlen Alap az újonc és sereghajtó Kőszárhegy ellen rendezhet gólfesztivált. Hasonló reményekkel utazik a Szabadegyháza-Sárosd II. csapata Cecére.

2022. szeptember 10. szombat 16:30
Besnyő – Vajta

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
Cece – Szabadegyháza-Sárosd II.
Kulcs – Nagylók
Dég – Lajoskomárom II.
Alap – Kőszárhegy
Ráckeresztúr – Sárszentágota

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?