Megyei meccsajánló: A Mór, a Gárdony, az Ikarus vagy a Bicske lesz a bajnok?

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

A hétvégén elképesztő izgalmak várhatók a Megye I. osztályban, ahol négy csapat között dől el a bajnoki cím sorsa. A két utolsó egymással játszik rangadót, és az is eldől, hogy sikerül-e a bennmaradás a Megye II-ben az LMSK-nak.

Fejér Megye I. Felnőtt, 26. forduló

A FociDrukker élőben közvetíti a négy bajnokesélyes, a Mór, a Gárdony, az Ikarus és a Bicske mérkőzéseit szöveges formában.

  • Papíron bármelyik gárda lehet aranyérmes, de a Mór egy győzelemmel biztos bajnok. Ha a Mór remizik a Martonvásárral, akkor is lehet bajnok, de csak abban az esetben, ha sem a Gárdony, sem az Ikarus nem diadalmaskodik.
  • A Gárdony akkor lehet első, ha legyőzi a Tordast, miközben a Mór legfeljebb döntetlent játszik.
  • Az Ikarus végső sikeréhez arra van szükség, hogy a Mór és a Gárdony se nyerjen, a fehérváriaknak viszont be kell gyűjtenie a három pontot a Polgárdi ellen.
  • A Bicske bajnoki címéhez minden előtte álló együttesnek botlania kellene, Vukmiérknak pedig nyernie kellene a Sárbogárd ellen. Ebben az esetben a Mór és a Bicske között a gólkülönbség döntene.
A Mór riválisai abban bíznak, a Martonvásár képes lesz megállítani az éllovast - fotó: Zelovits Gábor
A Mór riválisai abban bíznak, a Martonvásár képes lesz megállítani az éllovast – fotó: Zelovits Gábor

Lesz még egy izgalmas rangadó szombaton, ha a sereghajtó Enying legyűri a Baracsot hazai pályán, akkor helyet cserél a két gárda. Kieső nem lesz, így igazából csak presztizsmeccsről van szó.

Június 2. szombat 17:00
Mór – Martonvásár
Bicske – Sárbogárd
Lajoskomárom – Sárosd
Ikarus-Maroshegy – Polgárdi
Ercsi – Mezőfalva
Tordas – Gárdony
Enying – Baracs

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 30. Forduló

Az Észak csoportban már a dobogos helyek sorsa és a kieső csapatok kiléte is eldőlt, így túl nagy izgalmakra nem lehet számítani az utolsó játékhéten. Ettől függetlenül érdekesnek ígérkezik a Bodajk-Pusztavám meccs és a Szár-Mány találkozó is.

Június 2. szombat 17:00
Bakonycsernye – Vál

Június 3. vasárnap 17:00
Csákvár II. – Pákozd
Főnix – Csór
Videoton Baráti Kör – Fehérvárcsurgó
Pázmánd – Puskás FC Kft. III.
Szár – Mány-SBS 2012
Pátka – Mór II.
Bodajk – Pusztavám

Fejér Megye II. Dél Felnőtt, 30. Forduló

A Dél csoportban a haramdik helyre papíron még öt csapat is esélyes, hiszen a harmadik Besnyő-Iváncsa II. és a hetedik Kápolnásnyék gárdáját mindössze három pont választja el egymástól. A valóságban a Besnyő-Iváncsa II. a favorit, amelynek egy döntetlen is elég lehet a kiesés elől menekülő, győzelmi kényszerrel pályára lépő Lepsény otthonában. Ha az LMSK nyerné ezt a meccset, úgy a Káloz a Ráckeresztúr legyőzésével a dobogón fejezhetné be a szezont.

A párosításokra pillantva a Sárbogárd II. és a Pusztaszabolcs is jó eséllyel vereséggel fejezi be a szezont, a Kápolnásnyéknek így a Besnyő-Iváncsa II. és a Káloz botlása esetén van még némi reménye, de ez inkább csak matematikai esély.

Az alsóházban az Adony biztos bennmaradó, ha legalább egy pontot szerez a sereghajtó Rácalmás ellen, amire valljuk be, elég komoly az esély. Az LMSK így alighanem hiába is nyerne a Besnyő-Iváncsa II. ellen, még a bravúros győzelem sem mentheti meg a lepsényieket a kieséstől, csak a zöldasztal…

Június 2. szombat 17:00
Szabadegyháza – Velence

Június 3. vasárnap 17:00
Vajta – Pusztaszabolcs
Adony – Rácalmás
Káloz – Ráckeresztúr
Kisláng – Sárbogárd II. 
Kápolnásnyék – Aba
LMSK – Besnyő-Iváncsa II.
Nagykarácsony – Seregélyes

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 26. forduló

A csoport bajnoka a Herceghalom, mivel kettővel több győzelme van, mint hárompontos lemaradásban lévő riválisának, a Tordas II. csapatának. Presztizsmeccset játszik egymással az ezüstérmes tordasi együttes és dobogó harmadik fokát megcsípő Csabdi, helyet cserélni azonban már nem tudnak a felek.

Június 3. vasárnap 17:00
Csabdi – Tordas II.
Vértesacsa – Etyek
Alcsútdoboz – Lovasberény
Zichyújfalu – Újbarok
Herceghalom – Vértesboglár

Fejér Megye III. Közép Felnőtt, 26. forduló

A biztos bajnok Szabadbattyán Tácon kaphat díszsorfalat. A szabadnapos Sárszentmihály izgulhat, hogy megtarthatja-e második helyét, ám ha a Sörédiek nyerni tudnak Csókakőn, akkor megelőzik a mihályiakat.

Június 3. vasárnap 17:00
Magyaralmás – Jenő
Nádasdladány – Iszkaszentgyörgy
Csákberény – Sárkeresztes
Csókakő – Söréd
Tác-Csősz – Szabadbattyán

Vélemény, hozzászólás?