Megyei meccsajánló: A címvédő otthonába látogatnak a felcsútiak, Mezőfalván is rangadó lesz

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton ezúttal csak három felnőtt meccs lesz, a találkozók többségét vasárnap bonyolítják le.

Megyei I. osztály Felnőtt 22. forduló

Szombaton a dobogóra hajtó Sárbogárd a legutóbbi négy meccsén veretlen Csórt fogadja, ami izgalmas meccs lehet. A Tordas az Ikarus-Maroshegy gárdáját fogadja, a hazaiak a találkozó egyértelmű esélyesei, hiszen a fehérváriak már négy meccse nyeretlenek.

Vasárnap a listavezető Gárdony otthon növelheti pontjai számát a Mány ellen. A Főnix nem mehet biztosra, hiszen a kétarcú Ercsi akár meg is szorongathatja őket. A Kápolnásnyék szinte biztosan elviszi a pontokat majd Bodajkról, csak a győzelmük mértéke a kérdéses.

2023. 04. 01. szombat 16:30
Sárbogárd – Csór
Tordas – Ikarus-Maroshegy

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Enying – Bicske II.
Ercsi Kinizsi – MÁV Előre FC Főnix
Gárdony – Mány
Lajoskomárom – Sárosd
Bodajk – Kápolnásnyék

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 18. forduló

A táblázatot vezető felcsútiak a címvédő Herceghalom otthonába látogatnak vasárnap. A Pest megyei csapat számára nem úgy alakult eddig ez a szezon, ahogy tervezték, most bravúr lenne részükről a pontszerzés is. A Vál hazai pályán fogadja a Szárt, és bár az esélyek a váliak mellett szólnak, megjegyzendő, hogy a száriak legutóbbi hat meccsükből ötöt megnyertek, egy alkalommal pedig döntetlent játszottak.

Az üldözők közül a Bakonycsernye a sereghajtó Mány II.-Csabdi otthonában rendezhet gólparádét, a Pátka pedig a Pákozdot szórhatja meg.

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Etyek – Velence
Fehérvárcsurgó – Sárkeresztes
Herceghalom – Puskás Akadémia III.
Vál – Szár
Mány II.-Csabdi – Bakonycsernye
Pátka – Pákozd
Videoton Baráti Kör – Sárszentmihály

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 18. forduló

Az éllovas Mezőfalva azzal a Kislánggal fog meccselni, amely remekül kezdte az őszt, mostanra azonban komoly hátrányba került. A piros-fehérek utoljára még szeptemberben kaptak ki, és meglepő volna, ha most szakadna meg 10 meccs óta tartó veretlenségi szériájuk. A Nagykarácsonynak Kálozon kell megpróbálnia begyűjtenie a három pontot, ha tartani akarja a lépést a Mezőfalvával, ami cseppet sem ígérkezik könnyű feladatnak. A káloziak otthon ugyanis remekelnek, ebben a szezonban csak a Mezőfalvától kaptak ki.

Az élcsapatok közül a Baracsnak lesz a legkönnyebb dolga, amely Abán rendezhet gólfesztivált. Közelebb kerülhet az élbolyhoz a Polgárdi, ha hazai pályán a papírformának megfelelően legyőzi a Szabadbattyán együttesét.

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Mezőfalva – Kisláng
Káloz – Nagykarácsony
Előszállás – Beloiannisz
Aba Sárvíz – Baracs
Nagyvenyim – Seregélyes
Polgárdi – Szabadbattyán

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 18. forduló

Az élen álló magyaralmásiakra komoly erőpróba vár, hiszen a legutóbbi 4 meccséből 3-at megnyerő Söréd-Bodajk II. gárdája fogadja őket. A második tordasiak minden bizonnyal begyűjtik majd a pontokat Csákberényben. A vesztett pontok tekintetében legkedvezőbben álló móriak Dinnyésre látogatnak, szintén a győzelem reményében.

Az élmezőnyt üldöző Gyúró a hasonló játékerőt képviselő Iszkaszentgyörgy együttesét fogadja, amely ki-ki meccsnek ígérkezik. A Kajászó toronymagas favoritként látja vendégül a Csókakő együttesét.

2023. 04. 03. vasárnap 16:30
Pázmánd – Baracska
Söréd-Bodajk II. – Magyaralmás
Dinnyés – Mór II.
Gyúró – Iszkaszentgyörgy
Kajászó – Csókakő
Újbarok – Vértesacsa
Csákberény – Tordas II.

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 18. forduló

Szombaton az éllovas Besnyő fő kihívójával, a szabadegyházai csapattal fog megmérkőzni. A listavezető a legutóbbi két meccsét elvesztette, ellenben a Szabadegyháza-Sársod II. két győztes találkozón van túl, az előjelek tehát a vendégek mellett szólnak.

Vasárnap a bombaformában lévő Nagylók, amely legutóbbi 5 meccséből 4-et megnyert gólfesztiválra készül Cecén. A Rácalmásnak nyernie kell az Alap ellen, ha versenyben akar maradni a bajnoki címért, az alapiak viszont a dobogóra pályáznak, így ez egy ki-ki meccsnek ígérkezik. A legutóbbi négy meccsét megnyerő ráckeresztúriak joggal bízhatnak abban, hogy a vajtaiakat is legyőzik, hiszen ellenfelük ebben a szezonban 8 idegenbeli összecsapásukból ötöt elvesztettek.

2023. 04. 01. szombat 16:30
Besnyő – Szabadegyháza-Sársod II.

2023. 04. 02. vasárnap 16:30
Alap – Rácalmás
Dég – Kőszárhegy
Kulcs – Lajoskomárom II.
Cece – Nagylók
Ráckeresztúr – Vajta

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?