Megyei csoportok: Északra került a Velence és a Kápolnásnyék!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vajtán kis túlzással máris bajnoki címet ünnepelhetnek, Velencén viszont forrnak az indulatok a csoportbeosztások nyilvánosságra kerülését követően. Eldőlt, megmenekül-e a kieséstől a Pázmánd és az LMSK.

Megye I.

Több csapat is hajt a bajnoki címre, a Bicske, a Mór, a Gárdony és az Ikarus-Maroshegy négyeshez csatlakozhat a Főnix is. Ezúttal már lesz két kieső is, legalább is elméletben.

Baracs
Bicske
Enying
Ercsi
Főnix
Gárdony
Ikarus-Maroshegy
Kisláng
Lajoskomárom
Martonvásár
Mezőfalva
Mór
Polgárdi
Sárbogárd
Sárosd
Tordas

Megye II. Észak

A Bakonycsernye és a Bodajk küzdhet az aranyért. A Velence csatlakozhat ehhez a duohóz, amely nem tudta kiharcolni, hogy a Dél csoportba küzdjön, hiába küzdöttek foggal-körömel. Minden bizonnyal dobogós helyre pályáznak a száriak és a nyékiek is, s nagy kérdés, mire megy a magasabb osztályban a Herceghalom. A Pázmánd ezúttal is a másodosztályban indul.

Bakonycsernye
Bodajk
Csór
Fehérvárcsurgó
Herceghalom
Kápolnásnyék
Mány
Mór II.
Pákozd
Pátka
Pázmánd
Puskás FC Kft. III.
Pusztavám
Szár
Vál
Velence

Megye II. Dél

Délen nem várható nagy küzdelem a bajnoki címért, legalábbis akkor, ha a vajtaiak úgy teljesítenek, mint tavasszal. Két nagy vetélytársuk eltűnt, a Kisláng feljutott, a Velence Északra került. A feljutók közül a Perkáta is komoly célokat fogalmazott meg, az Előszállás és a Sárszentágota pedig sötét lónak számítanak az osztályban. Megmenekült a kieséstől az LMSK, amely a zöldasztalnál harcolta ki a bennmaradást.

Aba-Sárvíz
Adony
Besnyő-Iváncsa II.
Előszállás
Káloz
LMSK
Nagykarácsony
Perkáta
Pusztaszabolcs
Ráckeresztúr
Sárbogárd II.
Sárszentágota
Seregélyes
Szabadbattyán
Szabadegyháza
Vajta

Megye III. Észak

Feloszlott a Vértesboglár, de több új csapat is lépett a helyére. Az újonnan alakuló Bicske II. és Velence II. is ebbe a csoportba került, csakúgy, mint az újjászerveződő Kajászó. Lényegében megjósolhatatlan, ki lesz a bajnoki cím fő esélyese, egyelőre a Csabdi és a Tordas II. tűnik a nagy esélyesnek.

Alcsútdoboz
Bicske II.
Csabdi
Dinnyés
Etyek
Gyúró
Kajászó
Lovasberény
Tordas II.
Újbarok
Velence II.
Vértesacsa

Megye III. Közép

A Megye II-ből kieső Videoton Baráti Kör a Közép csoportban indul, ám a bajnoki címre nem tűnik sanszosnak a fehérvári gárda. Sokkal komolyabbak a reményei erre az Iszkaszentgyörgynek és a Sárszentmihálynak, valószínű közöttük dől el az elsőség kérdése.

Csákberény
Csókakő
Iszkaszentgyörgy
Jenő
Kőszárhegy
Magyaralmás
Nádasdladány
Sárkeresztes
Sárszentmihály
Söréd
Tác-Csősz
Videoton Baráti Kör

Megye III. Dél

Délen új csapatként bukkant fel a DUFK, és itt indul a Zichyújfalu is, s a kieső Rácalmás is itt indul. A hírek szerint Rácalmáson komoly tervekkel vágnak a Megye III-nak, az év végén kiderül, mi valósul meg ezekből.

Alap
Cece
Dég
DUFK
Kisapostag
Kulcs
Lajoskomárom II.
Mezőszilas
Nagylók
Nagyvenyim
Rácalmás
Zichyújfalu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?