Megye III: Megszorongatták a Sárkeresztest, a Rácalmás levonult a pályáról

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Velence 14 gólos győzelmet ért el a Dég ellen.

Fejér Megye III. Észak Felnőtt, 10. forduló

Tordason rendezték a csoport rangadóját, ahová az éllovas Sárkeresztes látogatott. Bánfalvi az első félidő derekán szerzett egy gólt, amely döntőnek bizonyult. A Kajászó és a Magyayralmás nem bírt egymással. A Sárszentmihály kétszer is hátrányba került hazai pályán a Gyúró ellen, végül a mesternégyesig jutó Kaufmann vezérletével a mihályiak nyertek és már a harmadikak. A bajnoki cím sorsa eldőlni látszik, de a dobogós helyekért még óriási csatára van kilátás.

2021. október 24. vasárnap 14:30
Újbarok – Vértesacsa 3-0 
Sárszentmihály – Gyúró 5-3
Mány II.-Csabdi – Csókakő 3-1 
Kajászó – Magyaralmás 1-1
Tordas II. – Sárkeresztes 0-1

Fejér Megye III. Dél Felnőtt, 10. forduló

Az élcsapatok mindegyike nyert ezen a játéknapon. A Beloiannisz és a Velence kapott gól nélkül verte ellenfelét, a tópartiak megsemmisítő vereséget mértek ellenfelükre: Felda hat, Mocsári három gólig jutott. Nyert az Alap is a vártnál kicsit nehezebben, a végén azonban kiütközött a csapatok közötti tudáskülönbség. 

Vajtán meglepően sportszerűtlen jeleneteknek lehettek tanúi a kilátogató nézők. A rácalmásiak igazoltatásakor a játékvezető kiszúrta, hogy az egyik rácalmási játékosnak érvénytelen a sportorvosi engedélye, így nem engedte pályára lépni. A rácalmásiak csapatvezetője az öltözőbe parancsolta csapatát, a játékosok ennek készséggel eleget is tettek, átöltöztek és hazamentek. A rácalmásiaknak több cseréje is volt, így kirívóan sportszerűtlen húzásuk értelmetlen és érthetetlen is egyben, s súlyos büntetésért kiált.

2021. október 24. vasárnap 14:30
Beloiannisz – Lajoskomárom II. 4-0
Kulcs – Sárszentágota 1-3
Alap – Baracska 5-2
Velence – Dég 14-0
Cece – Tác 1-1
Vajta II. – Rácalmás elmaradt
Besnyő – Dinnyés 5-1
Ráckeresztúr – Nagylók 4-0

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?