Megye III: Jön a záróforduló, de ez még nem a vég

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elmaradt mérkőzéseket még decemberben is pótolnak a legalacsonyabb osztályban, legalábbis a tervek szerint.

Az időjósok péntekre jelentős mennyiségű csapadékot, sőt, helyenként havazást jósolnak. Aligha marad meg a hó tartósan, hiszen szombatra és vasárnapra is 5-5 Celsius fokos csúcshőmérséklet várható több-kevesebb napsütéssel. Attól tehát nem kell tartani, hogy hólapátot kell ragadnia a csapatoknak, de a pályák állapotának minőségével azonban lehetnek gondok a hétvégén.

Fejér Megye III. Észak csoport, 15. forduló

Az Észak csoportban elméletileg a záró fordulóra kerül sor a hétvégén, ám az őszi szezon tabellája csak később fog kialakulni, tekintettel arra, hogy decemberben fognak még pótmérkőzést rendezni a tervek szerint.

Pénteken Székesfehérváron, a Mezővári József sportpályán játszik egymásal este a Csákberény és a Söréd-Bodajk II.

Az éllovas Sárszentmihály a Magyaralmás elleni mérkőzését előrehozottan letudta a csapat, most viszont a Csákberény ellenit pótolhatja a vasárnapi játéknapon. A másik két dobogós, a Gyúró és a Sárkeresztes már mind a 12 mérkőzésén túl van, csakúgy mint a Tordas II.

Nagyot léphet előre az Iszkaszentgyörgy vagy a Kajászó, éppen egymás ellen meccsel e két csapat vasárnap. Ugyancsak e napon a Csókakő az Újbarokot fogadja, egyértelműen a vendégek a találkozó esélyesei. A Vértesacsának nem sok esélye van arra, hogy pontot fogjon az egyre meghatározóbbá váló Mány II.-Csabdi ellen.

2021. november 26. péntek 18:30
Csákberény – Bodajk II.

2021. november 28. vasárnap 13:00
Kajászó – Iszkaszentgyörgy
Csókakő – Újbarok
Vértesacsa – Mány II.-Csabdi

Fejér Megye III. Dél, 15. forduló

E csoportban sem lesz vége az őszi szezonnak a hétvégi záróforduló ellenére, de nézzük, hogy milyen párosítások következnek most.

Szombaton javíthat a Besnyő a Cece ellen, hiszen a legutóbbi fordulóban megszakadt a csapat hosszú nyerő szériája, de így is odaérhet még az ötödik helyre, ehhez azonban nyernie kell a besnyőieknek.

Vasárnap az éllovas Velence a ráckeresztúri katlanba látogat, ahol jó csapatok is megizzadtak már a pontokért. A Beloiannisz könnyed győzelemmel veheti ezt a kört, hiszen Rácalmáson játszik. Zsinórban tizedik győzelmére készül a vajtai együttes, ám ehhez mumusuknak, a lajoskomáromiaknak is lesz-egy két szava minden bizonnyal. Az Alapn győzelmi kényszerrel lép pályára Nagylókon, hiszen ha nem nyer, aligha fog a dobogón telelni.

A Sárszentágota Tácon rendezhet gólfesztivált, feltéve, hogy kiáll a sereghajtó e mérkőzésre. A Dinnyés és a Kulcs összecsapásának tétje, hogy melyik csapat telelhet majd a felsőházban. A Dég és a Baracska összecsapása legfeljebb abból a szempontból érdekes, hogy a 22 gólt számláló dégi Tóth hányszor köszön be a találkozón.

2021. november 27. szombat 13:00
Besnyő – Cece

2021. november 28. vasárnap 13:00
Dég – Baracska
Ráckeresztúr – Velence
Nagylók – Alap
Dinnyés – Kulcs
Rácalmás – Beloiannisz
Tác-Csősz – Sárszentágota
Lajoskomárom II. – Vajta II.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?