Megye III: Botlott a Magyaralmás és az Alap is

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több meglepő eredmény is született a megye háromban.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 11. forduló

Szombaton nem volt hiány a gólokból Baracskán, ahol az esélyesebb hazaiak alulmaradtak az Iszkaszentgyörggyel szemben. Az iszkaiak emberhátrányban vitték be a hosszabbításban a győztes gólt.

Vasárnap Tordason rangadót rendeztek, a dobogóra pályázó hazaiak az eddig hibátlan Magyaralmást fogadták. Kiegyenlített első félidőt követően a második játékrész 13. percében az almási Ruzsinkót kiállították. A tordasiak köszönték szépen és kihasználták az emberelőnyt, pontot téve a Magyaralmás 9 mérkőzésből álló győzelmi sorozatának végére. Berki duplázott a találkozón.

A móriak kihasználták az almásiak botlását és pontszámban beérték ellenfelüket. Nyert a Dinnyés is, amely így ugyancsak 27 pontot számlál. Becsériék úgy fordították meg a meccset ősi riválisuk, a Pázmánd otthonában, hogy a 66. percben emberhátrányba kerültek. Miklós illetve Pintér is duplázni tudott. A Gyúró nyert Újbarokon, így tartja a lépést az élmezőnnyel, ami rendkívül szoros. A középmezőny nem különben, a 6. és a 13. csapatot mindössze 4 pont választja el egymástól.

2022. 10. 29. szombat 14:30
Baracska – Iszkaszentgyörgy 2-3

2022. 10. 30. vasárnap 13:30
Pázmánd – Dinnyés 3-4
Újbarok – Gyúró 1-3
Csákberény – Kajászó 1-3
Vértesacsa – Csókakő 2-1
Tordas II. – Magyaralmás 3-1
Mór II. – Söréd-Bodajk II. 4-0

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 11. forduló

Az nem meglepő, hogy a Rácalmás legyőzte a Nagylók együttesét. Az azonban igen, hogy az Alap hazai pályán gólt sem rúgott, úgy kapott ki a Kulcstól. A szabadegyházai csapat magabiztosan nyert Sárszentágotán, ezzel a tabella harmadik helyére lépett előre. A Vajta legyőzte azt a Déget, amely két volt vajtai játékossal rohamozott, Kovács Dániel triplázott a találkozón. 

Alaposan összerázódott a mezőny a harmadik helytől lefelé, 5-6  csapat pályázhat még a dobogó alsó fokára. A mezőny vége szintén rendkívül szoros.

2022. 10. 30. vasárnap 13:30
Rácalmás – Nagylók 2-0
Kőszárhegy – Lajoskomárom II. 1-1
Alap – Kulcs 0-1
Ráckeresztúr – Besnyő
Sárszentágota – Szabadegyháza-Sárosd II. 1-3
Vajta – Dég 4-2

Nyitókép: Tordas SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?