Megye II: Megszerezte nulladik pontját a Herceghalom, hatot lőtt az Etyek

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Felcsút, a Mezőfalva és az Előszállás sem hibátlan már.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 4. forduló

Szezonbeli negyedik bajnokiját is megnyerte a Vál, Zágoniék áldozata ezúttal a Pákozd volt. A forduló előtt szintén hibátlan felcsútiak ezúttal pontokat hullajtottak, hiába szerezték meg a vezetést korán Fehérvárcsurgón. 

Az újoncok csatája döntetlennel ért véget Csabdin, így a Sárszentmihály négy játékhét után is veretlennek mondhatja magát. Ezzel a mihályiak aligha elégedettek, hiszen a félidőben még három góllal vezettek. A szintén újonc velenceiek előnyből bukták el a meccset a Videoton Baráti Kör ellen.

A fordulól legnagyobb győzelmét az Etyek aratta a Sárkeresztes ellen, Ráckevy-Eötvös az első félidőben klasszikus mesterhármast ért el. A Pátka és a Bakonycsernye ütközete döntetlennel zárult, csakúgy, mint a Herceghalom és a Szár csatája. A címvédő így viszont tiszta lappal kezdheti a bajnokságot, hiszen a büntetőpontjait követően nulla ponttal várja az ötödik játékhetet.

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
Pákozd – Vál 1-4 (0-2)
Herceghalom – Szár 2-2 (1-1)
Fehérvárcsurgó – Puskás Akadémia III. 1-1 (1-1)
Etyek – Sárkeresztes 6-0 (5-0)
Videoton Baráti Kör – Velence 2-1 (0-1)
Mány II.-Csabdi – Sárszentmihály 4-4 (0-3)
Pátka – Bakonycsernye 1-1 (0-0)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 4. forduló

A bajnoki cím legfőbb esélyese, a Kisláng a duplázó Willerding vezérletével fél tucat gólt lőtt Nagyvenyimen és a papírformának megfelelően nyert is. Az eddig hibátlan Mezőfalva lépéshátrányba került, miután remizett a Nagykarácsonnyal, pedig a piros-fehérek 18 perc után már két góllal vezettek. A villámrajtot vevő Előszállás elszenvedte első vereségét, miután hazai pályán nem szerzett gólt, ellenben a baracsi Szurma kétszer is megzörgette a hálót.

A Beloiannisz sokáig vezetett Kálozon, ám a helyiek emberelőnybe kerültek az utolsó fél órára, és Madgda duplájával meg is fordították a meccset. Polgárdin kétszer is villant a piros, a szünet előtti páros kiállítás az előnyben lévő Seregélyest zavarta meg jobban, a Polgárdi végül fordított és bezsebelte a pontokat. Az Adony a triplázó Bognár vezérletével verte a több mint egy félidőn át emberhátrányban küzdő Abát. A Szabadbattyán pontot mentett Lepsényben azt követően, hogy előbb gól- majd emberhátrányba került.

2022. szeptember 11. vasárnap 16:30
LMSK – Szabadbattyán 1-1 (1-0)
Adony – Aba Sárvíz 4-2 (3-1)
Előszállás – Baracs 0-2 (0-0)
Káloz – Beloiannisz 2-1 (0-1)
Mezőfalva – Nagykarácsony 3-3 (2-2)
Nagyvenyim – Kisláng 1-6 (1-3)
Polgárdi – Seregélyes 3-1 (0-1)

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?