Megye II: Két 14 csapatos csoport indul

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM


Eldőlt, melyik csoportba került az újonc Pázmánd, a VBK és a Nagyvenyim.

A megye kettes bajnokok nem vállalták a megmérettetést az első osztályban. A mögöttük végző csapatok szintén nem kívántak élni a feljutás lehetőségével, kieső pedig egyik osztályban sem volt.

Jó hír, hogy az eddigi megye kettesek közül minden csapat indul az új idényben is. A három megye hármas bajnok mindegyike a megye kettőben folytatja. A Pázmánd és a Videoton Baráti Kör a várakozásoknak megfelelően Északra, míg a Nagyvenyim délre nyert besorolást.

Fotó: Pázmándi SE
Fotó: Pázmándi SE

Arra nem derült fény, hogy lesznek-e kiesők az osztályból, amelyet az is befolyásolhat majd, hogy lesz-e aki vállalja majd valamelyik aranyérmes a megyei első osztályt, valamint attól, hogy a megye hármas majdani bajnokok közül a feljutást. Na és persze ne feledkezzünk meg az egyéb rendelkezésekről, lezárásokról sem, amik adott esetben veszélyeztethetik a bajnokságok befejezését.

Észak csoport:

Bakonycsernye, Pusztavám, Fehérvárcsurgó, Csór, Bicske II., Szár, Etyek, Herceghalom, Vál, Pátka, Pákozd, Pázmánd, Videoton Baráti Kör, Puskás Akadémia III.

Dél csoport:

Aba, Adony, Baracs, Előszállás, Káloz, LMSK, Mezőfalva, Nagykarácsony, Nagyvenyim, Polgárdi, Seregélyes, Szabadbattyán, Szabadegyháza, Vajta összetételű mezőny indul.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?