Megye II: Északon a Vál, délen a Mezőfalva a király

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A váliak eddig még pontot sem vesztettek, így nagyon simán vezetik a bajnokságot. Délen azért ennél szorosabb az élmezőny.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 12. forduló

A Vált egész egyszerűen nem lehet megállítani, a duplázó Bajor vezérletével szezonbeli 11. meccsét is megnyerte Sinkó Csaba csapata. Pedig az újonc Mány II.-Csabdi mindent megtett, minimális különbséggel mégis alulmaradt.

A kihívók közül a felcsútiak simán verték a Bakonycsernyét. A pátkaiaknak viszont nagyon nem jött ki a lépés, a Szár meglepően nagy verést mért a piros-feketékre, Nyitrai mesterhármasig jutott.  Szintén meglepetés történt Fehérváron, a VBK ugyanis gólt sem szerzett az eddig igen gyengén teljesítő Herceghalom ellen, ellenben a Pest megyeiek háromszor is betaláltak.

Az újoncok csatáját a Sárszentmihály nyerte, továbbra is úgy fest, hogy a keresztesiek számára túl nagy kabát a megye kettő. Nem úgy a Velencének, amely magabiztosan fektette két vállra a Pákozd csapatát hazai környezetben. A Csurgó és az Etyek remizett egymással.

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Velence – Pákozd 3-0 (1-0)
Sárkeresztes – Sárszentmihály 0-2 (0-1)
Puskás Akadémia III. – Bakonycsernye 3-0 (2-0)
Szár – Pátka 5-1 (2-0)
Vál – Mány II.-Csabdi 3-2 (2-0)
Fehérvárcsurgó – Etyek 1-1 (1-0)
Videoton Baráti Kör – Herceghalom 0-3 (0-3)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 12. forduló

A Kisláng már szombaton begyűjtötte a pontokat a Beloiannisz otthonában, Willerding büntetőből lőtte a találkozó egyetlen gólját.

Hogy mégse a kislángiak legyenek a tabella élén, arról a Mezőfalva vasárnap gondoskodott. A piros-fehérek Abán a várakozásoknak megfelelően könnyedén diadalmaskodtak, Balázs duplázott a találkozón. Nem nyert olyan simán viszont a Baracs, amelynek a hajrában rá kellett pakolnia egy lapáttal a Seregélyes ellen, hogy meg legyen a három pont.

A Polgárdi remizett az adonyi katlanban. Azt követően, hogy a csapat emberhátrányba került, még a vezetést is megszerezte, ám az Adony fordított, végül a hosszabbításban alakult ki a végeredmény. Káloz kétszer is kétgólos előnybe került Előszálláson, köszönhetően többek között a duplázó Tóthnak. Ennek ellenére a hazaiak megrázták magukat, és a hajában Czifra duplájával egyenlíteni tudtak.

A Szabadbattyán nem állt ki a Nagykarácsony ellen.

2022. 11. 05. szombat 13:30
Beloiannisz – Kisláng 0-1 (0-0)

2022. 11. 06. vasárnap 13:30
Nagykarácsony – Szabadbattyán 3-0
Baracs – Seregélyes 3-1 (1-1)
Adony – Polgárdi 2-2 (0-0)
Aba Sárvíz – Mezőfalva 0-5 (0-3)
Előszállás – Káloz 3-3 (0-1)

Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?