Megye II: A Vál megállíthatatlan, a Kisláng viszont kikapott

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Délen a Baracs vette át a vezetést. Etyeken félbeszakadt a mérkőzés.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 6. forduló

A Pákozd a hajráig meccsben volt a Szárral, ám 10 emberre fogyatkoztak Adorján Zoltán tanítványai, végül simán nyertek Tóváriék. A Vál idénybeli hatodik meccsét is megnyerte, a Felcsút ellen hátrányból gyűjtötték be a három pontot Kanyóék. Megszerezte első győzelmét, s ezzel első pontjait a címvédő Herceghalom, amely az újonc Sárkeresztes ellen fordulatos mérkőzést játszott.

A csurgóiak a 19. perctől emberhátrányban futballozó Velence ellen Stumpf találatával diadalmaskodtak.  Szoros mérkőzésen minimális különbséggel, de legyőzte a VBK a csernyei csapatot. A duplázó Horváth vezérletével 8 gólos meccsen nyert a Pátka Csabdin, így továbbra is második a tabellán.

Az Etyek már az 5. percben vezetett, ám fordítani tudott a Sárszentmihály. 2-1-es mihályi vezetésnél a mérkőzés félbeszakadt.

2022. 09. 25. vasárnap 16:00
Pákozd – Szár 1-4 (1-1)
Vál – Puskás Akadémia III. 2-1 (0-1)
Sárkeresztes – Herceghalom 2-6 (2-2)
Fehérvárcsurgó – Velence 1-0 (1-0)
Etyek – Sárszentmihály félbeszakadt
Videoton Baráti Kör – Bakonycsernye 2-1 (1-0)
Mány II.-Csabdi – Pátka 3-5 (1-4)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 6. forduló

Az Adony egy öngóllal és Balogh duplájával már 25 percnyi játék után eldöntötte a pontok sorsát a battyáni csapat ellen. A Baracs gólfiesztát rendezett Lepsényben, az LMSK számára túl erősnek tűnik egyelőre a megyei másodosztály. Nem úgy az újonc Beloiannisznak, amely kapott gól nélkül nyert Abán, igaz, a hazaiak bő fél órányi játékot követően 10 emberre fogyatkoztak.

A forduló rangadóján, megszakítva rossz sorozatát, nyerni tudott az Előszállás a Nagykarácsony ellen, méghozzá meglepően simán. Elszenvedte első vereségét a bajnoki címre hajtó Kisláng a Káloztól, ezzel visszacsúsztak Willerdingék a második helyre. Nem tudott kievickélni a rossz szériából a Mezőfalva, amely sokkoló vereséget szenvedett az alsóházis Seregélyes együttesétől. Nem kevesebb, mint 13 gól született Nagyvenyimen, ám azok többségét a Polgárdi szerezte. Tóth Vincent Krisztián mesterhármasig jutott.

2022. 09. 25. vasárnap 16:00
Adony – Szabadbattyán 4-1 (4-1)
LMSK – Baracs 0-11 (0-5)
Aba Sárvíz – Beloiannisz 0-3 (0-1)
Előszállás – Nagykarácsony 3-0 (1-0)
Káloz – Kisláng 4-0 (2-0)
Mezőfalva – Seregélyes 0-1 (0-0)
Nagyvenyim – Polgárdi 5-8 (1-4)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?