Megye II: 9-et vágott a Főnix, zsinróban huszadszor nyert a Kisláng!

Fejér megye, Fejér Megye II

A két csoport éllovasa folytatta jó szereplését, újabb lépést téve a bajnoki cím felé. A Vajta hétszer, a Sárbogárd II. ötször köszönt be.

Fejér Megye II. Észak Felnőtt, 23. forduló

Szombaton a papíron esélyesebb csapatok nyertek, majd vasárnap a Főnix gázolt át a városi derbin a Videoton Baráti Kör csapatán a kora délutáni mérkőzésen. A hatpontos derbik délutánján a Pátka és a Puskás FC Kft. III. és a Csór zsákmányolt három pontot, míg a Pusztavám megosztozott a pontokon a Fehérvárcsurgóval.

Bár még nyolc forduló hátra van, szinte már csak az a kérdéses, hogy a Bodajk vagy a Szár lesz a bronzérmes, az első és az utolsó két helyezett kiléte már eldőlni látszik.

2018. április 14. szombat 17:00
Bakonycsernye – Szár 3-0
Bodajk – Pázmánd 10-0
Mór II. – Mány 6-1

2018. április 15. vasárnap 12:30
Videoton Baráti Kör – Főnix 0-9

2018. április 15. vasárnap 17:00
Pákozd – Pátka 0-2
Csór – Csákvár II. 2-1
Pusztavám – Fehérvárcsurgó 1-1
Vál – Puskás FC Kft. III. 2-5

Fejér Megye II. Dél Felnőtt, 23. forduló

Szombaton a Szabadegyháza helyben hagyta a Kálozt, a Velence-Rácalmás mecccs viszont elmaradt.

Vasárnap a Kisláng megszerezte zsinórban huszadik győzelmét, ami megsüvegelendő teljesítmény, csakúgy, mint a Vajta győzelme az Adony ellen, Orbánék hétszer mattolták ellenfelüket. A dobogóra esélyes csapatok közül az Besnyő-Iváncsa II. botlott, a Pusztaszabolcs és a Sárbogárd II. viszont nyerni tudott, így ismét nagy a tömörülés a harmadik hely környékén.

Az alsóház alaposan átrendeződött, miután Höltzl Richárd legénysége arcpirító vereséget szenvedett a tavasszal eddig még pontot sem szerző Seregélyes ellen, Szurovcsjákék ráadásul kétgólos hátrányból fordítottak. A Rácalmás biztos kieső, e mellet az LMSK van még a veszélyzónában, de a lepsényiek helyzete nem reménytelen, hiszen játszanak még az Abával, a Rácalmással, a Kápolnásnyékkel és a Seregélyessel is, egyik mérkőzésen sem lesznek esélytelenek.

2018. április 14. szombat 17:00
Szabadegyháza – Káloz 4-1
Velence – Rácalmás elmaradt

2018. április 15. vasárnap 17:00
Seregélyes – Kápolnásnyék 3-2
LMSK – Kisláng 0-3
Vajta – Adony 7-0
Pusztaszabolcs – Nagykarácsony 1-0
Besnyő-Iváncsa II. – Ráckeresztúr 1-2
Aba-Sárvíz – Sárbogárd II. 0-5

Vélemény, hozzászólás?