Megye I: Még vár egy kör a csapatokra a zárófordulót követően

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Decemberben is bajnoki meccset játszanak a csapatok. Szombaton Sárbogárdon, vasárnap a Főnix Parkban lesz izgalmas ütközet.

Furcsa mód a múltheti 15. forduló után a 10. forduló meccseit fogják lejátszani a csapatok a hétvégén. Azt a kört ugyanis elhalasztották az október 23-i hétvége miatt, a nemzeti ünnep ugyanis éppen vasárnapra esett.

Megyei I. osztály Felnőtt 10. forduló

Szombaton egy mérkőzés lesz, a Sárbogárd legalább átmenetileg felkapaszkodhat a dobogó második fokára, ha a papírformának megfelelően legyőzi a Sárosd együttesét.

Vasárnap lesz egy meccs délelőtt is, a sereghajtó bicskeiek fogadják az Ercsi együttesét, a találkozó esélyesei a vendégek. Mindkét csapat két helyet javíthatna a pozícióján egy győzelemmel, erre a zöld-fehéreknek van valódi sansza.

Vasárnap délután csúcsderbi lesz Székesfehérváron: a Főnix az Ikarus-Maroshegy együttesét látja vendégül. Pavlik József csapatának nyernie kell alighanem, ha második helyen akar telelni, a hét meccse veretlen Ikarus ellen azonban ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. Az őszi bajnok Gárdony hazai pályán szép győzelemmel zárhatja a félszezont a Csór ellen.

A Mány és a Lajoskomárom hasonlóképpen kedvében járhat a maga közönségének, a mányiak a Martonvásár, a lajoskomáromiak a Bodajk ellen mérkőzésnek meg. Kérdés, hogy a Tordas sormintája vagy az Enying vesszőfutása szakad meg a két csapat egymás elleni csatája alkalmával? A tordasiak egy minden második meccsület elvesztették az utóbbi időben, e szerint most ki kellene kapniuk enyingiek viszont utoljára októberben tudtak nyerni.

2022. december 3. szombat 13:00
Sárbogárd – Sárosd

2022. december 4. vasárnap 10:00
Bicske II. – Ercsi

2022. december 4. vasárnap 13:00
MÁV Előre FC Főnix – Ikarus-Maroshegy
Mány – Martonvásár
Gárdony – Csór
Enying – Tordas
Lajoskomárom – Bodajk

Nyitókép: FociDrukker

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?