Megye I: Ercsiben 10-szer, Kápolnásnyéken 6-szor zördült a háló

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Potyogtak a gólok a megyei első osztály 24. fordulójában.

Megyei I. osztály Felnőtt 24. forduló

Szombaton a Bodajk kétgólos előnyre tett szert az első félidőben Ambrus Hunor duplájának köszönhetően. A második játékrészben azonban megrázta magát a dobogóra hajtó Tordas, és megfordította a meccset.

Vasárnap az éllovas Gárdony Gere Zoltán László duplájával már 28 perc után két góllal vezetett, a Martonvásár azonban egy büntetőből szépített. A szünet előtt azonban a listavezető újból betalált, így el is dőlt a pontok sorsa. A Főnix ha minimális különbséggel is, de nyerni tudott Mányon. A fehérváriak 10 emberrel fejezték be a találkozót, a gólt is emberhátrányból kapták.

A dobogóért küzdő csapatok közül a Kápolnásnyék és a Sárbogárd egymással mérkőzött meg. 1-1-es állásnál a nyékiek emberhátrányba kerültek, ám így is megszerezték a vezetést a szünet előtt. A második félidőben Gráczer Bence megszerezte önmaga és csapata második gólját is, ám Varga József második büntetőjét értékesítve ismént előnyhöz juttatta a Nyéket. Végül Szalai Ádám utolsó pillanatban szerzett találatával egalizált a Sárbogárd, az eredménynek főleg a tordasiak örülhettek, akik így a dobogón maradtak.

A középmezőny tagjai közül a Sárosd és az Ikarus is remizett, így leszakadtak a dobogóért harcoló csapatoktól.

2023. 04. 15. 16:30
Bodajk – Tordas 2-3

2023. 04. 16. 16:30
Ercsi – Csór 9-1
Gárdony – Martonvásár 3-1
Mány – MÁV Előre FC Főnix 1-2
Enying – Sárosd 0-0
Kápolnásnyék – Sárbogárd 3-3
Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy 1-1

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?