Meglepetés: A Baracs magabiztosan verte a Martonvásárt

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A martoniak a meccs hajrájára kezdtek magukra találni, de ekkor már túl késő volt.

A Martonvásár tudósítója így írt:

“A tabellán ugyan két hellyel és 7 ponttal mögöttünk voltak a hazaiak, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján innen csak ritkán vittünk haza pontot vagy pontokat…

A hazaiak erőltették a támadásokat, ívelésekkel és gyors kontrákkal próbálkoztak, de az első félidő két gólja nem ezekből, hanem két szabadrúgásból született a 14. és a 26. percben. A szünetben Sülét sérülés miatt le kellett cserélni, őt Halenár váltotta.

A második félidőben is ezt a játékot erőltették a vendéglátók, viszont ekkor már több helyzetünk is volt, talán a legnagyobb Saidi ollózása volt, a labdát a hazai kapus éppen csak ki tudta tolni a jobb felső sarokból. A 62. percben ismét egy hiba és már 3 volt a hazai előny…
A 74. percben Saidit Gutyina váltotta a pályán, aki Hernádi helyére érkezett a védelembe, így Hernádi felment támadónak. Két percre rá góllal hálálta meg, a 76. percben 3-1-re alakult az eredmény.

A gól után beszorultak a hazaiak, sorra vezettük a támadásokat de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így maradt a 3-1.”

Baracs - Martonvásár

kép 1 / 11

Baracs – Martonvásár 3-1 (2-0)
Baracs, vezette: Jónás Péter

Baracs: Pék – Rezes (Németh 46.), Prókai, Bartók, Szili (Nagy D. 67.), Éliás (Badi 75.), Mazán (Sebestyén 75.), Ásványi (Kiss N. 70.), Parádi, Topp, Varga T.
Martonvásár: Nebucz – Vörös, Szilágyi, Hernádi, Neuvert, Kővári, Saidi (Gutyina 74.), Kádár, Juhász B., Cservenka, Süle (Halenár 46.)

Gól: Mazán (14.), Topp (26.), Németh T. (62.) illetve: Hernádi (76.)

Forrás és fotók: Martonvásári SK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?