Megerősítette vezető helyét a Csabdi!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy rangadóra került sor Dinnyésen: a Megye III-as Aqvital Publo csoport harmadik helyen álló hazaiak a hozzájuk képest hétpontos előnnyel rendelkező listavezető Csabdi alakulatát fogadták.

A második legkevesebb kapott góllal büszkélkedő dinnyésiek és a második legtöbb rúgott gólt felmutató Csabdi ütközete izgalmasnak ígérkezett, és e téren nem is okozott csalódást a párharc.

Az első félidő feléig kellett várni az első találatra. Ekkor Ágoston révén a Csabdi szerzett vezetést, majd három perccel később Takács góljával már 0-2 volt az állás. A szünetben rendezte a sorokat a Dinnyés, melynek meg is lett az eredménye. Motel Balázs szépített az 54. percben, majd a betegsége után visszatérő gólvágó, Pintér Árpád köszönt be a 65. percben, ezzel már egál volt az állás.

A Csabdi azonban meg tudott újulni, és a hajrá elején Takács második találatával újfent előnybe került. Az utolsó 20 percben már nem született újabb gól, így 3-2-re nyerte a hatpontos rangadót a Csabdi, megerősítve helyét az élen.

Megerősítette helyét az élen a Csabi - fotó: Csabdi Foci
Megerősítette helyét az élen a Csabi – fotó: Csabdi Foci

A negyedik helyre visszacsúszó Dinnyésre újabb rangadó vár, a második helyezett Tordas II. otthonában játszik Kovács András csapata szombaton. A listavezető Csabdi a Vértesboglárt fogadja vasárnap.

Dinnyés – Csabdi 2-3 (0-2)
Dinnyés, vezette: Hadnagy András

Dinnyés: Berényi – Erdei, Sági, Pintér Á., Becséri (Pomázy), Sturcz (Sinka), Borbély, Motel, Mészáros F. (Korponai), Hajdú, Kovács T. Vezetőedző: Kovács András.
Csabdi: Zabos – Ágoston, Grünfelder, Takács G., Kihári, Bukó, Buda, Erki, Sólyom, Rafael (Ferenczik), Kristál. Vezetőedző: Földes Gábor

Gól: Motel (54.), Pintér Á. (65.) illetve: Takács G. (26., 71.), Ágoston (23.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?