Megállíthatatlan a Kisláng!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Kisláng továbbra is makulátlan mérleggel vezeti Fejér Megye II. osztályának Dél csoportját. A listavezető a Lepsény ellen is futószalagon termelte a gólokat.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“A bajnokaspiráns Kisláng otthonában vendégszerepeltünk vasárnap. Titkon azért bíztunk a csodában, de az első 20 percben már kikristályosodott előttünk, hogy körülbelül annyi esélyünk van ezen a mérkőzésen, mint hintalónak az Epsom Derbyn. Ellenfelünk már az ötödik percben megszerezte a vezetést, és a félidei szünetben 4-0 volt a képzeletbeli eredményjelzőn. A második játékrészben ugyan kicsit kozmetikázni tudtunk az eredményen Halász és Balla góljaival, de ezen a mérkőzésen nem voltunk egy súlycsoportban vendéglátónkkal. A csoda tehát elmaradt, helyette 7-2-es papírfoma eredmény született.”

A Kisláng vára egyelőre bevehetetlennek bizonyul a 2017/2018-as szezon során - archív fotó: 2060.blog.hu
A Kisláng vára egyelőre bevehetetlennek bizonyul a 2017/2018-as szezon során – archív fotó: 2060.blog.hu

Kisláng – LMSK 7-2 (4-0)
Kisláng, vezette: Szabó János

Kisláng: Kiss N. – Rehák, Juhász M., Gergely (Kolonics), Árki (Dudar K.), Dudar E. (Kassai J.), Simon, Juhász J., Komlós, Balogh Z. (Kassai Cs.), Kovács T.
LMSK: Kovács I. – Sütő (Csizmadia), Gyenis, Szipőcs M. (Bocskai), Balla, Nyikos (Horváth A.), Bagó, Szente (Cziczinger), Halász, Nasta (Baráth), Dicső.

Gól: Balogh Z. (5., 45.), Komlós (30.), Simon I. (41.), Juhász M. (51., 61.), Juhász J. (67.) illetve: Halász (77.), Balla (83.)

Fotó: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?