Martonvásár-Mór: 11-essel alakult ki a végeredmény! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Martonvásár karizmatikus kulcsfigurája, a mérkőzés napjára belázasodó Magyar Balázs nélkül volt kénytelen lejátszani forduló előtt még listavezető Mór elleni szuperrangadót.

A 3. percben egy vendégszöglet utáni kavarodás követően a labda Kaszás Kornélhoz került, aki egy méterről sarkalt a hazai kapuba, 0-1. A 17. percben elvégzett jobb oldali szabadrúgást a hosszú oldalon érkező Hacioglu Sinan lőtt a felső kapufára, a kipattanót Kádár József rúgta mellé öt méterről. A 20. percben Berczi Dániel 15 méteres lövését tolta léc fölé hatalmas bravúrral Zelizi Patrik. A 33. percben egy röviden haza gurított labda Cziklin Roland elé került aki a kimozduló vendégkapusba lőtt 8 méterről.

A második félidőben is támadólag lépett fel a Martonvásár, az ötvenedik percben Hernádi Ádám ment el a jobb oldalon, beadását Hacioglu Sinan a kapu torkából lőtte fölé. Az 55. percben jött a nem érdemtelen szépítés, Hacioglu Sinánt vágták fel a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Kovács Dániel nagy erővel a kapu bal oldalába lőtte, 1-1.

A hátralevő időben mindent megtett a hazai csapat a győzelem érdekében, de a remek napot kifogó Zelizi Patrik meccsben tartotta a móri csapatot,így maradt a Mórra nézve hízelgő döntetlen.

Martonvásár - Mór

kép 1 / 14

Martonvásár – Mór 1-1 (0-1)
Martonvásár, 150 néző, vezette: Jakab Zoltán.

Martonvásár: Nagy Gy. – Hernádi, Radics, Neuvert, Sinan, Kovács D., Kővári F., Berczi, Szilágyi I., Cservenka (Cziklin), Kádár (Telek). Vezetőedző: Patkós Csaba.
Mór: Zelizi – Handl, Végvári, Kaszás, Véninger (Joó), Kállai (Szekeres), Tar, Mayer, Osgyán (Ács), Szabó B., Meggyes. Vezetőedző: Németh Bálint.
Gól: Kovács D. (57.), illetve Kaszás (4.).

Jók: Az egész hazai csapat illetve: Zelizi (a mezőny legjobbja ), Kaszás

Forrás: Martonvásári SK Facebook
Tudósítás: Süle Barna
Fotók: Gutyina Attila

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?