Mány-Csabdi klasszikus rendeztek a kupában!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mányi TK a Csabdi otthonában lépett pályára a Fejér Megyei Kupa első fordulójában. A mérkőzés klasszikus örökrangadónak számít.

A Mányi TK facebook oldalának felvezetőjéből kiderül, milyen komoly múlttal rendelkezik a két gárda:

“Az elmúlt több mint 100 évben ez a párosítás, független a két csapat helyétől, besorolásától, igazi presztízs mérkőzés volt, kemény, nagy csata, amelyen dédszüleink, nagyapáink, apáink játszottak. Egy Csabdi-Mány mindig több, mint egy “sima meccs”. Mindig volt valamiféle töltete, rituáléja, furcsa érzése. A két klub remek kapcsolatban él egymás mellett évtizedek óta, segíti egymást, annak ellenére, hogy a pályán, és kizárólag a pályán riválisok vagyunk. Senkit ne tévesszen meg, hogy jelenleg a csapatunk magasabban jegyzett, erősebb csapat, hiszen egy mérkőzésen a futball rendszeresen szokott furcsa fordulatokkal jelentkezni…

Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás sorsa, melynek a Mány az esélyese, mondjuk ki őszintén, de ahhoz hogy ez érvényesüljön, mindenkinek a tudását ki kell vinni a gyepre. Szép idő lesz, két motivált csapat, egy jól előkészített pályán. Minden adott arra, hogy jól szórakozzunk!”

A találkozón végül hat gól született, melyről a Mány csapatának tudósítója a következőképp számolt be:

“Felnőtt csapatunk szezonbeli első hivatalos mérkőzésén, a Fejér Megyei Kupa 1. fordulójában Csabdin lépett pályára, és győzött 4-2 arányban! Összességében egy közepes iramú találkozón megérdemelten jutott tovább csapatunk. Jó felhozó mérkőzés volt, mindemellett igazi presztízs találkozó, ahol a Zabos kapus vezette hazaiak is megállták a helyüket. A mányi gólokat Zoltán Pál Márton Radovics, Bence Méhész és Bencze Zsolti szerezték.

Köszönjük a sportszerű mérkőzést a hazaiaknak, a Mány szurkolóinak, hogy nagyon sokan elkísertek minket, a meccs utáni gulyást, halászlét Csabdi SE elnök urának, Ferenczik Istvánnak és szakácsainak. Folytatás vasárnap 17 órakor, amikor is egy szintén baráti csapathoz, a velünk azonos csoportban szereplő Szárhoz látogatunk a kupa 2. fordulójában. Várunk mindenkit szeretettel!

Csabdi - Mány kupamérkőzést rendeztek az első fordulóban - fotó: Mányi TK
Csabdi – Mány kupamérkőzést rendeztek az első fordulóban – fotó: Mányi TK

Csabdi – Mány 2-4 (1-1)
Csabdi, vezette: Kovács Róbert

Gól: Oláh (15.), Grünfelder A. (69.) illetve: Pál Z. (28.), Radovics (55.), Méhész (65.), Bencze (75.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?