Magyar Kupa: A Mezőfalva kiütötte az Enyinget!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa

A két Megye I-es csapat csatája a piros-fehérek győzelmét hozta.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“Mezőfalva a Magyar Kupa első fordulójában az Enying csapatát látta vendégül. A mérkőzést a hazaiak szinte végig uralták. Az első gólra a 9. percig kellett várni. Ekkor Sági Rolandot ugratták ki, aki ajtó-ablak helyzetben a kapus mellett a hosszú sarokba rúgta a labdát, 1-0 Nem sokkal később a visszatérő Nagy Márk szintén egy az egyben vihette a kapusra a labdát. Az enyingi hálóőr csak beleütni tudott a labdába, ami végül a felső sarokban kötött ki, 2-0. A szünetig még növelhette volna az előnyét a hazai gárda. Márki lövése centikkel kerülte el a bal kapufát a 35. percben.

A második félidőben Sági Roland újabb gólt szerzett, 3-0. A vendégek próbálták megszerezni a szépítő találatot, de Papp kapus mindig a helyén volt és nem volt szüksége bravúrra. A mérkőzés utosó előtti perceiben Kovács Roland állította be a végeredményt, 4-0. A mezőfalviak jutottak a Magyar Kupa második fordulójába. Hogy kivel és, hogy hol mérkőznek meg, az hamarosan eldől.

Mezőfalva – Enying 4-0 (2-0)
Gól: Sági (9., 58.), Nagy M. (19.), Kovács R. (88.)

További hírek a Mezőfalva háza tájáról:

Oroszi László Krisztián és Velez Donát is Hartán folytatják. Márki Dénes érkezett Sárbogárdról. Mondhatni, hogy hazajött. Nagy Márk a Géderlak csapatától érkezett és így a 2015/2016-os szezon után ismét a csapatot erősíti.

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Vélemény, hozzászólás?