Lesújtó hír: kizárják a Velence csapatát a bajnokságból!

Fejér megye, Öregfiúk
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A csapat eddig lejátszott eredményeit törölték.

A hétvégén Baracs-Velence mérkőzést rendeztek volna a Vármegyei Öregfiúk Bajnokság Keleti Csoportjának 13. fordulójában. A találkozó 2024. március 16-án 15:00-ra volt kiírva.

A találkozón a tópartiak nem jelentek meg. A Versenybizottság már döntött is a pontok sorsa felől, odaítélte őket 3-0-ás gólkülönbséggel a baracsiaknak.

A Velence csapatát immáron nem először írásbeli megrovásban részesítették, egyúttal fegyelmi eljárást indítottak a csapat ellen. A Velence ugyanis már másodszor nem állt ki bajnoki mérkőzésre az idény során. A Velence TSE be is jelentette, hogy visszalép a bajnokságtól.

Versenybizottság azt a döntést hozta végül, hogy a Velence TSE csapatát kizárja a Vármegyei Öregfiúk Bajnokságból a protokollnak megfelelően. A kizárt csapat eddig lejátszott eredményeit, azaz a pontokat és a gólkülönbséget a bajnokság többi csapatánál is törölni kell.

A táblázaton így utolsó helyre került végérvényesen a tóparti alakulat együttese. A pontvadászatot a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezeti 30 ponttal, a Pákozd a második 28, míg a Baracs a harmadik 24 egységgel.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a baracsiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak eddig, mint az élen álló kettős. A bajnokság tehát háromesélyes, izgalmasnak ígérkezik az idény hátralevő része.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?