Lelkes duplájával verte a Szabadbattyán a Magyaralmást!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A frissen leigazolt ex-Videoton játékos, Lelkes két góllal járult hozzá a bajnokesélyes szabadbattyániak győzelméhez.

A Szabadbattyán KSE tudósítója így fogalmazott:

“Az elmúlt évekhez képest minőségibb felkészülést végeztünk a téli holtidényben. A Szövetség által kezdeményezett Téli Műfüves kupán erős ellenfelek ellen tudtunk készülni a tavaszi rajtra.

Sajnos az időjárás a szabadbattyáni pályát sem kímélte így idegenben mégis “hazai pályán” vettük az első akadályt, aki Magyaralmás csapata volt. A középmezőnyben tanyázó vendégeknek rosszul jött a téli szünet, ugyanis két győzelemmel zártak imponáló 13-0 gólaránnyal. Ősszel nehezen nyertünk náluk (4-2), így nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Rengeteg hiányzóval kellett kalkulálnia edzőnknek.

Gyorsan magunkhoz vettük a kezdeményezést, és irányítottuk a mérkőzést. Egy tetszetős támadás után az új szerzemény, Lelkes lőtt a kapuba, 1-0 a 8. percben. Továbbra is mi domináltunk, és Lelkes újabb találatának köszönhetően tovább növeltük előnyünket, 2-0 a 25. percben. A vendégek kezdtek ébredezni, és eljutni a kapunk elé, de itt a védelem vagy Bodó tisztázott.

A második félidőben egy szerencsés gólt szerzett Márky az 58. percben, amely túlzottan megnyugtatott minket. Sok labdaeladás és rossz helyezkedés miatt veszélyesebbé vált Magyaralmás, sorra dolgozta ki a helyzeteit, de szépíteni nem tudtak.

Közvetlen riválisaink győzni tudtak hazai pályán. A következő mérkőzésre 2018.03.18-án 15:00-kor kerül sor, mely a Jenő otthonában lesz esedékes.”

Szabadbattyán – Magyaralmás 3–0 (2–0)
Vezette: Schweighardt Róbert

Szabadbattyán: Bodó – Kovács G., Végh, Győry, Szimán, Méreg, Lelkes (Balogh G.), Gyuricza (Herczeg), Hermán, Márky, Sulák.
Magyaralmás: Kertész – Farkas G. (Szűcs Z.), Szántó (Lendvai), Jakab, Kovács A., Rideg, Pusztay, Moór (Tóth M.), Pap, Németh Á., Mészáros M.

Gól: Lelkes (8., 25.), Márky (58.)

Forrás és fotó:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?