Lehet nevezni a Csuka Kupára!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szombaton rendezik meg a kispályás tornát.

Főbb információk

A torna megrendezésének helye:
Csóri Sportcsarnok (Csór, Fő tér 10.)

A torna megrendezésének ideje:
2020. január 18., 9-17 óra között

A torna főszervezője:
Csór Község Önkormányzata (Csete Krisztián képviseli, tel: 20/5985752, e-mail: [email protected])

A fődíj

Csuka Kupa vándorserleg egy évig tartó birtoklása a győztes részére (a kupa eddigi elhódítói: 2008-Iszkaszentgyörgy, 2009-Truck Trailer, 2010-Truck Trailer, 2011-Red Label, 2012-Bádogos, 2013-Sirocco, 2014-Sárépszer Kft., 2015-Sárépszer Kft., 2016-Régi Csibészek, 2017-Team Sport, 2018 – Sárépszer Kft., 2019 – Sárépszer Kft.).
A vándorserleget az viheti haza végleg, aki harmadszor is megnyeri a tornát!

I. hely: 30.000 Ft, valamint oklevél
II. hely: 20.000 Ft, valamint oklevél
III. hely: 10.000 Ft, valamint oklevél
Egyéb díjazottak: legjobb kapus, gólkirály, legjobb mezőnyjátékos, legsportszerűbb csapat

Nevezési díj: 8.000 Ft

Kik nevezhetnek?

Nevezhet minden olyan csapat, amiben nem játszik egyetlen NB-s játékengedéllyel rendelkező labdarúgó. 18 év alatti nevezett játékos rendelkezhet NB-s igazolással. Egy csapatba korlátlan mennyiségű labdarúgó nevezhet. A nevezési lapra ráírandó a nevezett csapat neve, a nevezett játékosok nevei, a csapatvezető neve, a csapatvezető telefonszáma és e-mail elérhetősége. Nevezési lapot csak személyesen adunk ki, illetve elektronikus levélcímre. Csak az első 12 csapat nevezését tudjuk elfogadni. A torna két napján az esemény zártkörű.

Az indulás feltételei

Csak az a csapat vehet részt a tornán, amely a nevezési díjat legalább a torna megkezdése előtt 8 nappal befizette a szervezők részére. A nevezett csapat legalább egy egyen színű mezgarnitúrát köteles magával hozni! Amennyiben a pályára lépéskor mezazonosság derül ki, akkor a szervezők az egyik csapat részére megkülönböztető trikót osztanak ki. A pályára lépni csak sima talpú, vagy hernyótalpú tornacipőben, vagy teremcipőben lehet. A sportcsarnokba utcai cipőben csak a szervezők léphetnek! A torna sorsolását egy héttel a torna előtt tartjuk meg! Ezután a torna sorsolását e-mailben minden csapatvezetőnek megküldjük! Minden csapat a saját első mérkőzése előtt fél órával kell, hogy megérkezzen! Amennyiben egy csapat a kezdési időpontra nem érkezik meg legalább 4 játékossal, akkor a további küzdelmekből kizárásra kerülnek!

A lebonyolítás módja

A torna a kispályás szabályok értelmében 4+1-es rendszerben lesz lebonyolítva, a mérkőzéseket pedig kispályás játékvezető fogja vezetni. Előrebocsátjuk, hogy bárminemű rendbontás esetén a rendbontó csapat renitens játékosait azonnal kizárjuk a tornáról. Szombaton négy csoportban (A, B, C, D) zajlanak majd a küzdelmek. A csoportokból az első két csapat fog továbbjutni a negyeddöntőbe, ahol a további küzdelmeket egyenes kieséses rendszerben fogják folytatni. Egy mérkőzés játékideje: 2*10 perc. A mérkőzés közben szünetet nem tartunk, azonnali térfélcsere és folytatás van! A csoportokban a pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít. Ha ez sem dönt, akkor a következő sorrendben következnek a megkülönböztetések: 1. jobb gólkülönbség, 2. több rúgott gól. Ha ezek sem döntenek, akkor az azonos eredményt elért csapatok között hétméteres rúgásokkal döntjük el a főtáblára jutást. A főtáblán a rendes játékidőben elért döntetlen után 5 perc hosszabbítást kell elrendelni. Amennyiben az eredmény továbbra is döntetlen, akkor 3-3 hétméterest kell rúgatni csapatonként (illetve addig kell folytatni a rúgásokat, míg a párharc el nem dől). A mérkőzés alatt a cserék folyamatosan zajlódhatnak. Minden egyéb kérdésben a már említett kispályás szabályok döntenek.

Egyéb információk

  • Kérjük a csapatokat, hogy saját labdát csak a saját felelősségükre hozzanak a csarnokba a torna alatt.
  • A torna alatt jótékonysági büfé működik az öltözők mellett.
  • A felajánlott díjakat a nevezési díjakból finanszírozzuk, illetve Csór Község Önkormányzat felajánlásából.
  • Az előző évi győztes a tornára köteles visszajuttatni a vándorserleget!
    Az induló csapatok a nevezés leadásával hozzájárulnak csapatnevük újságban való megjelenéséhez.
  • Amennyiben a torna külső körülmények miatt meghiúsul, akkor a rendező a nevezési díjakat visszaszolgáltatja, s az induló csapatokat erről időben értesíti.
  • Egyéb kérdéssel a 20/5985752-es telefonszámon lehet érdeklődni!

 

Jó játékot és sportszerű hangulatot kívánnak a szervezők!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?