Kupaszerda: Összecsapott a Sárbogárd és a Gárdony

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elképesztő fordulatokat követően szétlövések döntöttek a két csapat között.

A vigaszágon a Sárbogárd és a Gárdony csapott össze egymással Sárbogárdon. A találkozó tétje az volt, hogy melyik csapat jut a Magyar Kupa főtáblájára ötödik együttesként. Ezt ugyanis az ötödik fordulóban kiharcolta már a Csór, a Lajoskomárom, a Baracs és az Ikarus-Maroshegy is.

A mérkőzés elején korán előnybe került a tóparti csapat, a 10. percben Tóth Tibor büntetőből volt eredményes. Kilenc perccel később Gere Zoltán László találatával már kettő volt a gárdonyiak előnye. A szünet előtt Mayer Dávid szépített, így felcsillant a remény a bogárdiak előtt.

 A folytatásban Mayer Dávid szerzett egy újabb gólt, így döntetlenre változott az állás. Még volt hátra bő 25 perc, majd a 78. percben jött egy újabb fordulat: emberhátrányba került a Gárdony Mód Ádám kiállítását követően. A 92. percben Molnár Sándor is piros lapot kapott a vármegye egyes bajnok csapatból.

Az emberelőnyt azonban nem tudta kihasználni a bogárdi együttes. Következtek a büntetők! A bogárdiak négyet, a gárdonyiak azonban csak hármat értékesítettek, így a Sárbogárd jutott a Magyar Kuipa főtáblájára.

Sárbogárd – Gárdony 2-2 (1-2), 11-esekkel: 4-3
Gól: Mayer Dávid (45., 64.) illetve: Tóth Tibor (10.), Gere Zoltán László (19.)

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?