Közeleg a XX. Fehérvári Futballfesztivál

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nemzetközi kispályás torna lesz a VOK-ban a két ünnep között.

A hagyományoknak megfelelően a Videoton Oktatási Központ ad otthont a fehérvári ünnepi kispályás focikupának. Négy napon át pattog a labda december 27-e és december 30-a között, 7:30-tól 22:00-ig a Berényi út 101. szám alatt található csarnokban.

Péntek – Öregfiúk torna és szurkolói kupa

Az első napon, december 27-én az Öregfiúk kupával kezdődik a program. Három négycsapatos csoportba sorsolták az együteseket, az A-ba a Bádogos Greco Petrol, a Jung Dodo Team, a Sárszentmihály és az Albasina került, a B jelűve a Workerline-Villangera, az XXL Redőny Kft., a Videoton BKE és a Vidi 78/79, a C-be pedig a Fejó-Therm Kft., a Masterplast, a Team Sport-NK Build és az Alba-Csavar. A csoportmeccsek 14:00-kor érnek véget, melyet egyenes kieséses szakasz követ, az elődöntők 16:00-ra véget érnek.

A szurkolói kupa nyitómeccse 16:00, melyet az öregfiúk torna bronzmeccse, a döntő és eredményhirdetés követ.

A szurkolói kupa pár perccel 17:00 után folytatódik, az A csoportban a Discos Brigád, a Csiki Medvék, a Faház és a Márton Team indul, míg a B-ben a Válasz FCF, az RBC, a Fanatici és a Móri Árok&Casual szerepel. 20:40-kor kezdődik a végjáték, a döntőre pár perccel 21:30 után kerítenek sort.

Szombat – Felnőtt kupa A, B, C csoport és női kupa

December 28-án szombaton már 7:30-kor parkettre lépnek a csapatok, az A csoportban a Mates-Kartal, a Sárépszer Kft, az Anonymus és a Délvidék Vajdaság csapata, a Tebra FK küzd a továbbjutásért. A B jelű kvartettben a Karmacsi Autó, a PFF Szántó, a Borion Homeopátia és a Videoton BKE szerepel majd, míg a C csoportban a Jóbarátok, a Villangera-Legenda Sport, a Car-Man Garage, BT. és Csantavér (Délvidék-Vajdaság) rúgja a bőrt.

Egészen 14:30-ig megszakítás nélkül jönnek a csoportmérkőzések, majd 14:30-tól megkezdődik a női kupa, és vegyesen láthatnak hol férfi, hol női mérkőzéseket a kilátogatók. Ez a hibrid állapot majdnem 18:00-ig tart a kiírás szerint, ekkor ér véget az utolsó felnőtt férfi csoportmeccs. Innentől a hölgyeké lesz a főszerep, akik két négyes csoportba kerültek besorolásra: az A-ban a Vasas Femina FC Székelyudvarhely mellett a délvidéki TSC Magyarkanizsa, a Baracs SE és a Csákár TK szerepel, míg a B csoportban a Kelen SC, a Csepel Utánpótlás SE, a kárpátaljai Beregvidék-Beregszász és az Ikarus-Maroshegy csatázik egymással.

A női kupa döntőjére 21:40-kor kerül sor, melyet eredményhirdetés követ 22:00-kor.

Vasárnap – Felnőtt kupa D, E, F csoport és U11 kupa

December 29-én vasárnap 8:00-kor rangadóval kezdődik a csoportmeccsek sora. A D kvartett igen erősnek tűnik, a Mad Dogs, a Bádogos Greco Petrol, a Damasztor Kft. és a Rio került ide. Az E csoportban lesz a Todor-Pet Bau Team Kft., a Cső-Lavina, a csíkszeredai FC Páwák valamint Marci és Barátai. Az F jelű négyesben a Lázár Lovaspark, a beregszászi Beregvidék, a Goldwin Pluss és a Kipe Car FC játszik.

14:00-ig zajlanak a csoportmeccsek, majd onnantól egészen 16:20-ig az U11-es kupa csapataié lesz a főszerep. Az A csoportban a Videoton BKE, az Ikarus-Maroshegy és a délvidéki FK TSC Topolya focizik, míg a B-ben a VBKE, az Alba Kölyök valamint a beregszászi Beregvidék csapata ütközik meg egymással.

16:20-kor jön a hibrid felállás, egy felnőtt csoportmeccset egy U11-es elődöntő követ, majd egy újabb felnőtt csoportmeccs után jön a másik utánpótlás elődöntő. Két felnőtt csoportmeccset követően az U11-esek bronzmeccse és döntője lesz napirenden 19:00-tól illetve 19:20-tól.

A felnőttek selejtezője 20:00-tól két F csoportos meccsel zárul, 21:00-ig zajlik a küzdelem e játéknapon.

Hétfő – Felnőtt kupa döntők és gálamérkőzések

A legjobbaknak lesz ideje pihenni, hiszen december 30-én hétfőn 9:00-kor lesz az egyenes kieséses szakasz első mérkőzése. 13:00-ig zajlanak a nyolcaddöntők, ekkor a Botos István emlékmérkőzés keretein belül a Videoton BKE és a Dunafém-Maroshegy utánpótlás csapatai ütköznek meg.

A negyeddöntők 13:40-kor kezdődnek, melyeket 15:40-kor közéleti gálamérkőzés követ.

Az elődöntők 16:30-kor illetve 17:00-kor esedékesek, 17:30-kor pedig a Videoton SC 1988-89 csapatának jubileumi mérkőzésére kerül sor.

A bronzmeccs 18:20-ra van beírva a menetrendbe, míg a döntő 18:50-kor várható 19:20-ig. Ezt követően az eredményhirdetésre, díjátadásra és tombola sorsolásra kerül sor.

Ketrecfoci

Mind a négy napon lesz ketrecfoci, a 2015-ben születettektől egészen a 2002. december 31. előtt születettek számára rendeznek korosztályonkénti kupákat.

Forrás: VBKE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?