Kiütötte a Sárkeresztes a Jenőt!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hétvégén Magyaralmáson mérkőzött meg a Sárkeresztes és a Jenő, mivel a keresztesiek pályáján komoly munkálatok zajlanak. Ez sem akadályozta meg Pappékat, hogy gálát rendezzenek.

Bikárdi László, a Sárkeresztes vezetőedzője így fogalmazott:

“Második hazai bajnokiját is idegenben játszotta le a Sárkeresztes csapata. A pályát ugyanis alácsövezik és öntözőrendszert telepítenek, tovább világítást is kap a terület.

Sárkeresztes

Ezúttal Magyaralmás szolgáltatott otthont a Jenő elleni bajnokihoz. Az előző fordulóban is itt lépett pályára a csapat és egy gyenge meccsen ajándékozott el pontokat. Tette ezt az első fordulóban is, amikor az utolsó öt percben adott le két gólos előnyt. Ma azonban kétség sem fért a győzelemhez, a mezőnyben végig uralva a találkozót és kapura is veszélyesen futballozva sima eredmény született.”

Sárkeresztes

Sárkeresztes – Jenő 5-0 (2-0)
Magyaralmás, vezette: Béd Ákos

Sárkeresztes: Nagy T. – Majlik, Kaposvári, Kovács T. (Polyák), Imre, Füri (Papp K.), Réger, Mezei, Domak (Krekó), Rácz, Nagy Á. Vezetőedző: Bikárdi László
Jenő: Németh T. (Virág) – Sablyán (Bácsi), Zsolnai, Szittya R., Szittya J., Gerák, Bauer, Lakatos, Fazekas, Nemes, Gyurka.

Gól: Papp K. (59., 66., 70.), Füri (6.), Mezei (26.)

Sárkeresztes

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?