Kiütötte a Főnix a Bicskét, bánkódhat a Balatonfüred!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kemény felkészülés közepén jár a Bicskei TC, mely szerdán a Megye I. osztályba vágyó Főnixtől kapott méretes zakót, szombaton azonban javítottak a kék-sárgák.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Futószalagon, szerda-szombat ritmusban játssza felkészülési mérkőzéseit a Bicskei TC labdarúgó csapata. Egy hete alaposan megszórták Móriék a Csabdi SE csapatát, majd szerdán hidegzuhany következett Székesfehérváron a megyei II. osztályban bajnokesélyes Főnix FQL-System otthonában. Az elképesztő tempót diktáló fiatal csapat 9-2 (3-1) arányú verést mért magasabb osztályú ellenfelére, ami akkor is figyelemre méltó, ha a második félidőben már “B” csapatát szerepeltette a BTC. A 9., 35., 36., 56., 66., 71., 80., 82. és 87. percekben szerzett góljaikra csak Sötét (41.p.) és Molnár A. (73.p.) tudott válaszolni egyaránt büntetőből.

A csalódást keltő zakó után szombaton újabb listavezető következett, ezúttal a veszprém megyei I. osztályt csaknem hibátlan mérleggel (14 győzelemmel és 1 vereséggel) vezető Balatonfüredi FC látogatott a Kerecsendi Kiss Márton utcai műfüves pályára. Hála a múlt vasárnapi hókotrásnak (emiatt el is maradt az aznapra kiírt Sárisáp elleni találkozó), ma remek játéktér és az évszakhoz képest remek idő fogadta a csapatokat. A Bicske hatalmas elánnal vetette magát a küzdelembe, nagy iramban több ziccert is hibáztak Németh Erik vezetésével az első játékrészben, aztán a Balaton-partiak büntettek is Tóth Gergely (41.p.) távoli, jobb alsó sarkos lövésével. A játékrész derekán Szilágyi és Németh is sérülés miatt bicegett le a pályáról.

Fordulás után nagyobb sebességre kapcsolt a BTC, sorra vezették a tetszetős akciókat, s előbb Dombai Dávid (57.p.) egyenlített egy ismételt lövésből, Molnár Viktor (73. p.) Móri Tamás átadásából a kapu bal oldalába bombázott, majd a végén a fiatal Cserkuti István (88.p.) Dombai Dávid passzát helyezte a hálóba. Többen pihentek a vendégeknél az előző este játszott edzőmeccsük miatt, de a Bicskéből is volt hiányzó sérülések miatt. A helyzetek és a játék képe alapján megérdemelt a hazaiak sikere.

Folytatás szerdán 18.30-kor Oroszlányban, aztán jövő szombaton 10.00 órára nyitófordulóbeli ellenfelünk, a Tordas SE érkezik Bicskére.

Bicske - Balatonfüred

kép 1 / 13

Bicskei TC-Balatonfüred 3-1 (0-1)

BTC: Marton – Solt, Sötét, Burucz, Köntös – Tornyai, Szilágyi, Máj, Molnár V., Móri – Németh. Csere: Katona (30.p.), Dombai (40.p.), Peinlich D. (46.p.), Harangozó (65.p.), Molnár A. (68.p.), Peinlich Sz. (71.p.), Máté (77.p.), Cserkuti (80.p.), Bencze (80.p.).”

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?