Kispályás meccsajánló: Albapark-Kontrák és GEO-Vérnarancs derbik következnek!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hétfőn a Szfinx Autósiskola a legjobb kettőbe jutásért játszik fontos meccset, kedden pedig izgalmas rangadót rendeznek az Albapark és a Kontrák között. Szerdán csúcsrangadó lesz a Tóvárosban.

Hétfőn a Főnixben az Alap A csoportban az első kettőbe kerülésre még esélyes harmadik Szfinx Autósiskola üldözőjével, az ötödik Fortuna FC-vel csap össze 19:15-től. Hatpontos rangadót játszik a Győztes Gólig és az Expanzió-Blackhill 20:15-kor, majd 21:15-kor az FC Szépluck zárja a sort Est Nec Urdel ellen. A Tóvárosban eközben a III/A csoport küzdelmei zajlanak, 20:00-tól az Öreghegyi Plébánia a szintén dobogóra pályázó Árpád DSE csapatával vívhat egy jó kis meccset, majd 21:00-tól nagy verésben részesítheti az éllovas Mancz FC a Logparts FC gárdáját.

Kedden a Gombócleső utcai arénában az Alap B csoportban a 19:15-től a 100%-os Masterplast menetelhet tovább, a Triád FC bánhatja ezt. 20:15-től igazi ínyenceknek való mérkőzés lesz, a harmadik Albapark a negyedik Kontrák csapatát fogadja. 21:15-től a Városgondnokság az esélyes a hátul szerénykedő Silver-Plan Kft. ellen.

Szerdán a Tóvárosba érdemes kilátogatni 20:00-ra: a III/B csoportban két gigász csap össze, a GEO Koll pontszámban beérheti a szabadnapos listavezető Csoszifaszikat, amihez a harmadik Vérnarancsot kellene legyőznie.

Csütörtökön az Alap C csoportban A Four-Trans minden bizonnyal gólokban gazdag meccsen veri majd a Densot 19:15-ös kezdéssel. A Bádogos bebiztosíthatja elsőségét, ehhez 20:15-től azt a Juniort kell legyőznie, mely a B-Team legyőzése után a Blue Death elleni gólfiesztával hangolt. 21:15-től két izgalmas derbire is sor kerül, az A pályán a B-Team játszik a Mástésztával, míg a B pályán az FC Csel-Szi fogadja a Ság Építő csapatát.

Pénteken egyetlen meccs lesz a Tóvárosban, a III/B csoport tabellájának két utolsó helyezettje akasztja össze a bajszát 19:00-tól, a Harlem FC az U34 ellen vív ki-ki meccset.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?