Fehérvári Fociünnep: Kiütéses győzelem a döntőben!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Igencsak meglepő eredménnyel ért véget a székesfehérvári VOK-ban rendezett focitorna.

Csütörtökön 14:00-tól kezdődött meg az egyenes kieséses szakasza a Fehérvári Futballfesztiválnak.

Negyeddöntő

Az A csoport első helyzettje a B csoport másodikjával játszott, a Futottak Még és a PFF-Szántó csatáját utóbbi együttes nyerte 2-0-ra.

Következett a B csoport első helyezettjének és az A csoport másodikjának csörtéje, a Mad Dogs 4-0-ra verte a Start SE-NIT gárdáját.

A C csoport első helyezettje a D kvartett másodikjával mérkőzött meg ezt követően, a Todor-Pet Bau Team Kft. és a Villanegra csatáját az utóbbi nyerte 4-0-ra.

Az utolsó negyeddöntőn a D csoport első helyezettje a C csoport második helyezettjével tusakodott, a Lázár Lovaspark 2-1-re verte az FTK Építő együttesét.

Elődöntő

Mindkét elődöntő rendkívül izgalmasan alakult. A PFF-Szántó egygólos meccsen harcolta ki a döntőbe jutást, míg a Mad Dogs és a Lázár Lovaspark gólgazdag mérkőzésen ért el döntetlent. Büntetőkkel 1-0-ra nyert a Lázár Lovaspark.

PFF-Szántó – Villanegra 1-0
Mad Dogs – Lázár Lovaspark 3-3, büntetőkkel: 0-1

Bronzmérkőzés

A bronzérmet a Villanegra szerezte meg, miután 5 gólos mérkőzésen egy találattal többet szerzett, mint ellenfele, a jó erőkből álló Mad Dogs.

Villanegra – Mad Dogs 3-2

Döntő

Miután a PFF-Szántó több nagy nevet kiejtett, a döntőre kicsit elkészült erejével. Ezt kihasználva a Lázár Lovaspark 5-0-ra diadalmaskodott.

PFF-Szántó – Lázár Lovaspark 0-5

A végeredmény

1. Lázár Lovaspark
2. PFF-Szántó
3. Villanegra
4. Mad Dogs

Forrás: VBKE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?