Kiderült, mikor folytatódik az Alba Liga

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Eldőlt, melyik héten kezdődik a “tavaszi” szezon.

Nem kell sokat várni már arra, hogy újra pattogjon a labda az Alba Ligában. A 2022/2023-as szezon tavaszi forduló a 2023. február 6-i héten kezdődnek.

Az Alap “A” valamint az Alap “B” osztályok őszi eredményei alapján a csoportok első három helyezettjei a Kiemelt I. osztályban fognak megmérkőzni egymással. Oda-visszavágós rendszerben dől majd el, ki lesz a legjobb.

Az Alap csoportok megmaradt csapatai A és B osztályban folytatják a pontvadászatot. Ezeknek a csapatoknak tehát tavasszal három mérkőzéssel kevesebbet kell játszania.

A harmadosztályban egy újabb teljes kör kerül megrendezésre. A tavaszi sorsolásokat január 23-áig fogják feltölteni az adatbankba.

Az átigazolási szezonról és a nevezési díjakról

A téli átigazolási időszak 2023. január 2-án kezdetét vette. Egészen január 27-én éjfélig fog tartani. Az átigazolási tranzakciókat rögzíteni kell az IFA rendszerbe.

A nevezési díjak tavaszi részleteit legkésőbb 2023. február 3-án pénteken lehetséges. Az a csapat, amelyik ezt elmulasztja, fegyelmi vétséget követ el. Akár ki is zárhatják a bajnokságból.

A befizetésről szóló igazolást e-mailben kell elküldeni a megjelölt határidőig.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?