Kiderült, mi vezethetett a 26 éves Balla Bence Tamás tragikus halálához

Fejér megye, Fejér Megye III, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sokáig nem lehetett tudni, miért eshetett ki a székesfehérvári Garzon-ház hetedik emeletéről.

Amint azt korábban megírtuk, Balla Bence Tamás szombaton életét vesztette. Nagypályán az Iszkaszentgyörgy, kispályán pedig a Fortuna FC csapatában futballozott.

Ő volt az a fiatalember, aki kiesett a fehérvári uszodához közel található Garzon-házból. A Sportal.hu kiderítette, hogy mi okozhatta a szörnyű tragédiát.

Bence élettelen testére akkor találtak rá, amikor a tömbház aljában üzemelő kocsma kinyitott. Az első vendég jelezte, hogy nagy baj van: egy fiatal férfi élettelen testét találta a füves területen.

A mentőket azonnal kihívták, akik hamar meg is érkeztek. Megkezdték az újraélesztést, ám Bencét sajnos már nem lehetett visszahozni az élők sorába.

Bence barátja és kispályás csapattársa, Szipőcs Máté a Blikknek nyilatkozott. Megtörten mondta, hogy még mindig nem fogta fel, hogy Bence már nincs közöttünk.

Elmondta a lap számára, hogy Balla Bence Tamás volt a legjobb barátja. Mindent együtt csináltak.

A tragédiát megelőző estét is együtt töltötték. Elmondása szerint éjfél előtt hagyta ott a társaságot.

Balla Bence Tamás hazatért, majd kimehetett cigarettázni az erkélyre. Sajnos mint kiderült, ezt követően már nem tért vissza a lakásba.

Mindenki egyetért abban, hogy Bence nem dobhatta el magától szándékosan az életét. Ismerősei, barátai biztosak abban, hogy baleset történt.

Bence hajnalig volt a barátnőjével, ám a tragédia idején már nem volt más a lakásban. Egyedül volt az albérletben, amikor megtörtént a szörnyűség.

Félmeztelenül kiment egy takarót magára borítva az erkélyre, hogy elszívjon egy szál cigarettát. A Sportal.hu szerint azt feltételezik, hogy egy üvegasztalra fellépve ülhetett ki az erkély korlátjára.

A lap úgy tudja, a helyszíni nyomok szerint megbillenhetett alatta az asztal. A fiatalember ezt követően zuhant a mélybe.

Balla Bence Tamás annak az Iszkaszentgyörgynek a színeiben lépett pályára utoljára nagypályás tétmérkőzésen, amelyiknek az édesapja az edzője. Szipőcs Mátéval, jóbarátjával a bajnoki címért harcoltak a székesfehérvári kispályás bajnokságban.

Bence jól menő vállalkozást irányított, munkáját szerette. Tervei voltak az életben, hétfőn utaztak volna barátnőjével Párizsba.

Kovács István, a Lepsényi Sport Kör elnöke is megrendült. 2015-től 2022 nyaráig játszott Bence a Lepsény színeiben.

“Technikás, gyors focista volt, és az volt a terve, hogy a nyáron vissza is tér hozzánk. Mindig vidám fiú volt, akit mindenki csak nevetni látott. Lesújtott a halálának a híre” – mondta Kovács István a Sportal.hu számára.

Nagy Attila, a Fortuna kispályás csapatának vezetője is megszólalt.

“Felfoghatatlan a halála. Mindenkit megrázott a hír, mert egy végtelenül rendes ember volt, akit a csapattársai és a munkatársai is nagyon szerettek.”

Szerdán lett volna a Fortuna következő meccse, ám azt a találkozót elhalasztják. Annak tudatában az együttes nem tudja vállalni a játékot, hogy egyik csapattársuk most szombaton elhunyt.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Kiderült, mi vezethetett a 26 éves Balla Bence Tamás tragikus halálához

Vélemény, hozzászólás?