Június 13 lehet a kezdés végső határideje

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Csányi Sándor szavaiból erre lehet következtetni.

AZ MLSZ keddi online küldöttközgyűlésén újabb öt évre bizalmat szavaztak Csányi Sándor elnöknek.

A nézőszámok mellett kitért arra a kérdésre is, ami leginkább foglalkoztatja a magyar szurkolókat: mi lehet a bajnokságok végkimenetele.

Csányi Sándor elmondta, ha június 13-ig nem lehet elkezdeni az NB I-et, akkor le kell zárni. Elképzelhető, hogy nem lesz ebben az esetben sem kieső, sem feljutó. A másik lehetőség az, hogy 2 feljutóval 14 csapatosra bővítik az első osztályt. Csányi bizakodó, az osztrák példát alapul véve abban reménykedik, néhány hét múlva elkezdődhet a bajnokság.

Ennek némiképp ellentmond, hogy a szakemberek május 3-ra várják a koronavírus-járvány tetőzését, s a realitás talaján maradva még hosszú heteknek kell eltelnie, hogy újból futballmérkőzéseket lehessen rendezni biztonságos körülmények között – máskülönben az eddigi tiltásoknak sem volt sok értelme.

Ha valóban elkezdődnének a megyei pontvadászatok is a június 13-i hétvégén, az azt jelentené, hogy a Fejér megyei első osztály augusztus végéig tartana abban az esetben, ha csak hétvégéken rendeznének mérkőzéseket. A hétközi fordulók sok csapatot teljesen kilátástalan helyzetbe hoznának.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?