Jön a X. Újévi Labdarúgó Torna Száron

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Január második hétvégéjén kerül sor a kispályás tornára.

Immáron tizedik alkalommal rendezik meg Száron az újvéi kupát. 20 csapat jelentkezését várják, a nevezési határidő janár 8. szerda, a versenyt januiár 11-12-én, szombaton és vasárnap bonyolítják le.

Kiírás

A kiírás szerint pályára léphetnek azon sportegyesületek igazolt labdarúgói, akik az adot idényben a klub leigazolt játékosai voltak. Csapatban csak 1 fő, próbajátékon résztvevő labdarúgó szerepelhet. A csapatból egyszerre 5 fő mezőnyjátékos és 1 kapus lehet a pályán (5+1). A versenyre maximum 15 játékos nevezhető.

Sorsolás

A sorsolást a verseny előtti szerdán (2020. jan. 8.) végzi el a versenybizottság (Orbán Zsolt Szár KSE elnök, Varga Mihály
Mányi TK elnök és Lacza Albert).

Lebonyolítás

Szombaton egész nap illetve vasárnap délelőttől a csoport-mérkőzéseket bonyolítjuk le, vasárnapi napon pedig a helyosztókat, tehát a szombati csoportmérkőzések továbbjutóinak vasárnap is pályára kell lépniük. A lebonyolítás a csapatok létszáma függvényében változhat. A győzelemért 3 pont, a döntetlenért 1 pont, vereségért 0 pont jár.

Csoporton belül a helyezések eldöntése: több pont, több győzelem, egymás elleni eredmény, gólkülönbség, több rúgott gól, sorsolás szerint.

A helyosztókon és a döntőkben döntetlen esetén 3-3 büntetővel kell eldönteni a továbbjutást. Büntetőt a csapatmérkőzésre benevezett játékosa rúghat.

Amennyiben az első körben nem dől el a továbbjutás, akkor az első hibáig kell folytatni, azonban ebben az esetben azonos csapatból ugyanaz a játékos egymás után nem végezhet el két büntetőt.

Díjazás

Az első három helyezett a kupa mellett ajándékban és oklevélben részesül. E mellett díjazzák a legjobb kapust, a legjobb játékost. Minden csapat labdát kap.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?