Jól teljesít a Mór II. a távozók ellenére

Fejér megye, Fejér Megye II, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Téli Műfüves Bajnokságban remekelnek a piros-feketék.

A Móri SE II. oldalán a következő összefoglaló jelent meg, mely érinti a Mór felnőtt és utánpótlás csapatainak téli szereplését is.

“Január 12-én elkezdtük a felkészülést, amit a továbbiakban heti 3 edzéssel folytatunk. Sajnos vannak távozóink Hárer Balázs illetve Diós Dávid személyében, akik a Csetény SE-ben folytatják pályafutásukat. Ezúton szeretnénk nekik megköszönni amit a Móri SE II-ért tettek és sok sikert kívánni az új egyesületükben.

Csapatunk indult a móri Téli Műfüves Kupán. Első mérkőzést a Bodajki csapat ellen játszottuk. Egy kiegyensúlyozott kezdés után átadtuk a vendég csapatnak a kezdeményezést, ami révén hátrányba került csapatunk. Összeszedve sorainkat még a szünet előtt sikerült egyenlíteni Dreska Zoltán személyében. Továbbiakban a második félidő is hasonlóan zajlott. Több lehetőségeket is alakított ki a csapat és Dreska Zoltán egyéni megmozdulása után a remekül érkező Molnár Milán megszerezte a vezetést, amit teljes mértékben megérdemelve megőriztünk a végső sípszóig.

A Pátka ellen sok volt a hiányzó, így elég nehéz mérkőzésre számítottunk de végül sikerült a három pontot megszerezni a Dreska A. és Dreska Z. góljainak köszönhetően, így nagy lépést tettünk a csoport megnyeréséhez.

Igazából mondhatjuk, hogy ez egy Móri SE-s hétvége volt, amire a továbbiakban biztató és szebb jövőt jósolhat a Móri labdarúgásnak. Pénteken az első csapatunk 1-0-ra győzte le Balatonfüredet illetve a mai napon a Mór II győzelme mellet az U19-es csapatunk is megnyerte az FMLSZ által rendezett tornát, U16-os csapatunk is első helyen végezett, míg az U14-es csapatunk pedig második helyezést érte el. Ugyanezen a tornán említést érdemel, hogy sok sok jó teljesítményt nyújtó csapatainkból torna legjobbjai közé tartoznak Rozembaum Romárió, Erni Edmond, Hantos Dávid, Czahesz Máté, Loi Milán, Huszár Martin, de minden résztvevő móri játékost és utánpótlás edzőt lehet megdicsérni, mert ez egy kiváló teljesítmény ami csak az egyesületünk hírnevét fogja erősíteni, támogatni.

Visszatérve a Mór II csapatunkhoz, folytatjuk a heti három edzéssel a felkészülést, és hétvégén vasárnap 16:00-i kezdéssel a Videoton Baráti Kört fogadjuk a csoport elsőségért.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?