Jobban tudod a szabályokat, mint a játékvezetők? Most bizonyíthatsz!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Játékvezetői tanfolyamot indítanak Fejér vármegyében.

Az elmúlt évek során gyakran megtörtént, hogy a vármegye kettes, vármegye hármas mérkőzéseken két, adott esetben csak egy játékvezető jelent meg. Így természetesen a lesek, bedobások és szögletek megítélése sem volt egyszerű a sporik számára.

Ebben a szezonban a felnőtt mérkőzések tekintetében jobb a helyzet. A legutóbbi fordulóban például minden felnőtt bajnokira három játékvezetőt küldtek. Természetesen könnyebb úgy megfelelő számú játékvezetőt küldeni a meccsekre, hogy sorra lépnek vissza a csapatok.

Persze a vérfrissítés sosem árt, hiszen a játékvezetés sem olyan szakma, amit a végtelenségig lehet űzni. Így aztán Fejér vármegyében hamarosan labdarúgó játékvezetői tanfolyam indul.

A tanfolyam Székesfehérváron lesz, de részben online fog zajlani az oktatás. A nyitóelőadás 2023. december 1-jén pénteken esedékes.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának honlapján közzétett adatok szerint szakértő oktatók, karrierlehetőség, állandó foglalkoztatás, nagyszerű élmények és jó társaság várja azokat, akik jelentkeznek a tanfolyamra.

További információkat az alábbi két honlapon lehet megtudni:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?