Izgalmas mérkőzésen nyert a Bodajk Csákváron!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szoros mérkőzést játszott a tabella hátsó régiójában tanyázó Csákvár az élmezőnyt üldöző Bodajk SE gárdájával szemben. A három pont sorsa a 89. percben dőlt el végérvényesen.

Elszántan készült a Bodajk SE a Csákvár II elleni mérkőzésre - fotó: Bodajk SE
Elszántan készült a Bodajk SE a Csákvár II elleni mérkőzésre – fotó: Bodajk SE

A Bodajk SE Csákvárról vitte el a 3 pontot egy kemény összecsapás után. Boda Béla góljával szerzett vezetést a vendég gárda a szünet előtt. A második félidő elején múlt heti gólja után ismét Kovács Tibor Dávid volt eredményes. A 56. percben Csikesz László tört borsot korábbi csapattársai orra alá: a Csákvár támadója tavaly még Pátkán kergette a bodajkiak többségével a labdát a Megye I-ben. Végül a 89. percben Molnár Tamás biztosította be a fekete-fehérek győzelmét, találatával beállította a 3-1-es végeredményt a Bodajk SE javára.

A Csákvár soron következő ellenfele a Főnix lesz, a találkozót Székesfehérváron rendezik. A Bodajk saját szurkolótábora előtt fogadja a Videoton Baráti Kör csapatát. Mindkét párosítás toronymagas esélyese a vendéglátó együttes.

Forrás: Bodajk SE facebook

Csákvár II – Bodajk 1-3 (0-1)
Csákvár, vezette: Domak Ádám.

Csákvár II: Tóth Z., Csikesz Z., Szabó S. (Szabácsik D.), Hári T., Krausz P.(Zámbó L.), Csikesz L., Gulyás G., Imrefy I., Mézner Á., Csikós Á., Gulyás J.
Bodajk: Csikesz P., Rózsás D., Kővári B., Boda B., Orosz M., Bregócs G. (Molnár T.), Füri E., Vincze V., Kovács T. D. (Fülöp A.), Varga D. (Bélik B.) Takács V. (Polányi J.)

Gól: Csikesz L. (65.) illetve: Boda (44.), Kovács T. D. (53.), Molnár (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?