Indul az országos 11-es rúgó bajnokság!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az egyesületek magauk rendezhetik a selejtezőket.

A tizenegyesrugo.hu weboldalon meghirdetett 11-es rúgó bajnokság győztese akár 10 millió forint is bezsesbelhet. A pontos program nem ismert, csupán annyi, hogy – amennyiben a törvényi szabályozások lehetővé teszik – 2021 tavaszán kerül sor a rendezvénysorozatra.

A játékleírás alapján minden megyében várható Területi Forduló, ahol hirtelen halál rendszerben kerül sor a selejtezőkre. Mindez azt jelenti, hogy a jelentkezők közül aki berúgja a 11-est, továbbjut, aki kihagyta, kiesik. A selejtező addig tart, amíg nem csökken arra a létszámra a továbbjutók száma, amit a szervezők előzetesen meghatároznak.

A weboldalon példák is szerepelnek. 300 induló esetén ha 200 berúgja az első 11-est, ők továbbjutnak, az a 100 fő, aki kihagyta, kiesik. A 200 továbbjutó újra 11-est rúghat, amíg 8-an nem maradnak. Ők kvalifikálják magukat a megyei döntőre.

Van esély arra is, hogy valaki úgy jusson a megyei döntőbe, hogy kihagy egy 11-est. Példának okáért ha 10 fő marad, és közülük 5-en berúgják, 5-en kihagyják, a gólt szerzők automatikusan továbbjutnak, akik kihagyták, ők a maradék 3 helyért versenyezhetnek.

A megyei fordulóban és az országos döntőben párba állítják a játékosokat, és 2-2 büntetőt rúgatnak velük. Aki több 11-est értékesít, az jut tovább, pontazonosság esetén újra rúghatnak. Ágrajz alapjá történik a továbbjutás, amíg el nem dől, ki lesz a győztes.

Ha páratlan számú játékos lesz akár megyei, akár országos szinten, egy játékos sorsolás útján fog továbbjutni erőnyerőként.

A helyszínekről, a lebonyolításról a tizenegyesrugo.hu oldalon olvashatsz. A nevezési díj 3900 forint.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?