II. FociDrukker Bajnokság: A Kutyaütők a bajnok!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Véget ért a második FociDrukker Bajnokság, mely az utolsó pillanatig rendkívül kiélezett volt.

Június 7-én megrendezték a II. FociDrukker bajnokság utolsó mérkőzését is. Az időjárás miatt elmaradt Szfinx-Denso meccs pótlására került sor ezen a napon.

A Denso együttesének három pontra lett volna szüksége a bajnoki címhez, míg a Szfinx csapatának a második helyhez kellett jó eredményt elérnie. Érdekesség, hogy a Kutyaütőknek a Szfinx győzelmére vagy legalább pontszerzésére volt szüksége ahhoz, hogy megőrizze első helyét.

A Szfinx végül 4-1-re verte a Densot, így a Szfinx maradt a második, a Denso pedig a negyedik helyen. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy bár a Szfinx pontszámban beérte a Kutyaütőket, de jobb egymás elleni eredményének köszönhetően a Kutyaütők lett a bajnok!

#CsapatMGYDVGKP
1.Kutyautők540122-1012
2.Szfinx540126-1012
3.Apukák FC530222-159
4.Denso530217-149
5.Rolomester51049-243
6.Junior500512-350

A szervező, Bikárdi László így fogalmazott:

“Köszönöm a csapatoknak a részvételt és a sportszerű játékot. Voltak nagyon színvonalas meccsek, nagy gólok. Köszönöm Becséri Dánielnek is a játékvezetést, maximálisan látta el a feladatát.

Remélem, hogy ezzel a rendezvénnyel sikerült pótolni a májusban fennmaradt focihiányt. Mindenkinek jó nyarat és pihenést kívánok!”

Jön a III. FociDrukker Bajnokság!

Hamarosan sor kerülhet a III. FociDrukker Bajnokságra is, melynek a tervek szerint ismét a Köfém műfüves pálya adhat otthont. Ezúttal azonban nem hat, hanem nyolc csapat részvételével indulhat a pontvadászat két csoportban, helyosztókkal megsépkelve.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?