Így áll a félidőben az aranycsata: Helyzetjelentés Sárbogárdról és Kápolnásnyékről!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mindkét pályán egy-egy gól született.

Link az élő közvetítéshez ide kattintva érhető el.

Sárbogád – Főnix FC, 45. perc azaz félidőben: 0-1
Gólszerző: Adroján (18.)

A félidő derekán Adorján góljával vezetést szerzett a Főnix. Ezt követően cserélt a Sárbogárd: Horváth A. helyére Gráczer G. lépett pályára. A bogárdiaknak a végén volt kontrából egy nagy lehetősége az egyenlítésre, de végül eltékozolták azt.

A Főnix sokkal jobbnak tűnik az első félidő alapján, a szünetben a Sárbogárdnak komoly változást kell eszközölnie, ha meg akarja fordítani a mérkőzést. A Főnix ugyanakkor hiába vezet, hiszen amíg a Mór nyerésre áll, addig a móriak kezében az aranyérem.

Kápolnásnyék – Móri SE, 45. perc azaz félidőben 0-1

A Mór megtette, amit megtehetett: megszerezte a vezetést a félidő derekán és előnnyel várja a második félidőt. Ha a móriak megőrzik előnyüket, azon kell szurkolniuk, hogy a Sárbogárd ne fordítson, ebben az esetben ugyanis a piros-feketék lesznek a bajnokok. 

Ha ugyanis a Főnix és a Mór is nyer, akkor azonos pontszáma lesz a két csapatnak, ebben az esetben a móriak több győzelmükkel lesznek bajnokok. A több győzelem számít pontazonosság esetén elsőként, így hiába jobb a Főnix gólkülönbsége, a fehérváriak számára csak az jelent esélyt a bajnoki címre, ha a Főnix nyer, a Mór pedig pontokat hullajt.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?