Hűha! 7 játékos távozik Bicskéről!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan kicserélődik a nyáron a Bicskei TC játékoskerete, Godslove, Facskó és más meghatározó játékosok is elköszöntek.

A Bicske blogja így írt:

“Az elmúlt heti éremátadó ünnepséget követően a Bicskei TC klubvezetősége azonnal megkezdte az új idényre a keret kialakítását. Az már biztos, hogy 7 labdarúgó nem folytatja a labdarúgást Bicskén. Bencze Márk munkahelyi elfoglaltságaira hivatkozva már a bajnoki hajrában kérte felmentését, Szilágyi László műtétre vár és egyelőre kétséges, hogy tudja-e ezen a szinten folytatni a játékot.

Nem marad együtt a Bicske kerete - fotó: 2060.blog.hu

Egejuru Godslove Ukwuoma és Dukon Gergő maga jelentette be átigazolási szándékát, utóbbi egyébként szintén – egy korrekciós jellegű – műtétre vár. Facskó Józseffel, Máj Gáborral és Marton Henrikkel közös megegyezéssel szakított az egyesület, azonban Henrik továbbra is az egyesület kötelékében marad, edzőként immár két csapatért (U13 és U14) is felelni fog.

A BTC vezetősége ezúton is köszöni a távozó játékosok hozzállását, munkáját, közülük többen is több évet töltöttek Bicskén, számos emlékezetes meccsel gazdagítva a szurkolókat és hozzásegítve a klubot ahhoz, hogy kiesőjelöltből egyértelmű bajnokesélyesként léphet pályára hétről-hétre (az éremkollekcióból már csak az arany hiányzik). Sok sikert nekik a továbbiakban!

Jelenleg is zajlanak a csapat megerősítésével kapcsolatos tárgyalások valamint az itt tartani szándékozott játékosokkal az egyeztetések, amelyek eredményéről az olvasók is tájékoztatást kapnak.”

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?